Biff med ostesaus med Castello | matpaaminutter | airfryer

Hvem liker ikke en deilig kremet saus til biffen?? Og som tar mindre enn 5 minutter å lage?

Denne sausen her, er ikke bare lynrask å lage, den er også utrolig god

Siden det er fredag og helg igjen (allerede) i morgen, så var det på sin plass å dele den med dere synes jeg. Er jo greit å få ingrediensene i hus, om dette skulle friste

Hvilken ost du bruker, kan du så klart velge selv. Jeg har 2 favoritter som jeg deler med dere her i dag.

Sausen kan brukes til biff, kylling, pasta, kalkun, gratenger osv.

Så vil jeg ønske deg en riktig så fin helg og samtidig si at du ikke må nøle med å ta kontakt om du lurer på noe ❤❤❤

Dette trenger du til 2 personer:

2 valgfrie biffer, vi brukte entrecote 150-200 g pr stk

salt &pepper

olje til steking

smør til steking

Ostesaus

75 g Castello creamy Blue eller Castello hvit med Chili

1,5-2 dl fløte eller kokosmelk

nykverna pepper etter smak

et par dråper sitron

Server gjerne sammen med grønnsaker og poteter.

For oppskrift til fløtegratinerte poteter, se her: https://www.matpaaminutter.no/post/fløtegratinerte-poteter-matpaaminutter-airfryer

Eller båtpoteter: https://www.matpaaminutter.no/post/båtpoteter-i-airfryer-matpaaminutter

Slik gjør du:

  1. La biffene ligge en stund ute i romtemperatur før du skal steke dem. Stek de i forvarmet panne med litt olje og smør. Krydre med salt og pepper. Stek på høy varme. 2-3 minutter pr side for medium stekt. I AIRFRYER- Krydre biffene, gni litt smør(kun for smakens skyld) og sett i airfryer på 200 og stek i 7-10 minutter. Her varierer steketid litt fra fryer til fryer så bruk tiden som et utgangspunkt! Uansett hvor/hvordan du stekte biffene, la de ligge å hvile et par minutter før du setter kniv og gaffel i de.
  2. I samme panne som du stekte biffene, ha i osten og fløte. Sett varmen til middels og rør rundt med en visp i plast som tåler varme. Ha i pepper og smak til med sitron. La den småkoke. Står den for lenge, eller du føler den blir for tykk, spe på med litt mer fløte.

Velbekomme

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »