En herlig kombinasjon med gode smaker gjør at denne salaten blir knallgod!
Den kan nytes til lunsj så vel som til middag.
Gleder meg til Grill og salat sesongen sparkes i gang igjen over Påske😃
Oppskrift
- 120-150 g biffkjøtt, ytrefilet, mørbrad eller entrecote
- Olje til steking
- salt og pepper
- hvitløk
- 30-50 g pasta skruer
- 1 tomat
- 1 ss maiskorn
- 1/2 rød paprika
- 1/2 avokado, eller 1 hel liten
- salt, pepper og hvitløkspulver og sitronsaft
- 1 pose Babyleaf salat / eller annen salat
- saften av 1/2 lime
- 1 ss olivenolje
- 1 ss balsamico
Slik gjør du
- Kok pasta som anvist på pakken Stek biff i strimler i en varm stekepanne eller airfyrer. Krydre med salt pepper og hvitløk.
- Ha salat i en bolle/skål og vend inn i paprika, mais, tomat, biff og pasta. Mos avokoado i en skål med gaffel. Krydre med salt, pepper og hvitløk. Smak til med sitronsaft. Vend inn olje og balsamico og topp salaten med den moste avokoadoen helt til slutt.