KyllingBurger på få minutter med sprø pommes og salat!
Er du megasulten og, eller har det veldig travelt en dag. Da er dette burgeren for deg.
Smaker i tillegg utrolig godt:-)
Hamburger brødet er byttet ut med et osterundstykke og dressingen erstattet med lett kremost toppet med litt peppermix.
Jeg brukte Airfryer til både burger og poteter, men ingen problem å bruke grill/stekeovn.
Har du airfryer, så slipper du å tilsette fett/olje under steking.
Er du ikke veldig glad i kylling, erstatt den gjerne med oksekjøtt/svinekjøtt.
søtpotet chips med kanel på er veldig godt!!
Dette trenger du til 1 person
1 stk. osterundstykke / eller annet type brød
1 stk. (120-150 g) kyllingburger eller kyllingfilet
1 ss Philadelphia lett
Pepper mix, eller kvernet sort pepper
1 stk. kalkunbacon
1 skive cheddar ost om ønskelig
Hjertesalat, en god håndfull
5-6 rødløk i ringer
Mini plommetomater, eller bruk klasetomater
150 gram pommes fritt / bruk gjerne søtpotet fries eller potetbåter
Slik gjør du
Forvarm ovnen/grillen på 200 grader, om du ikke har Airfryer.
Stek potetene og kyllingburger til de blir sprø og gyllenbrun i Ca. 7-12 minutter. (i ovn vil dette ta ca 20-25 minutter) legg bacon i Airfryer når du snur burgeren på grillen. I Airfryer trenger baconet ca.3-4 minutter.(Bruk ost om ønskelig.)
Del rundstykket i to, og smør på kremost og strø over litt peppermix.
Legg salat, og grønnsaker lag vis, som du liker det best.
Avslutt med kjøtt og toppen av rundstykket.
#airfryer #grillmat #hamburger