Pizza med serranoskinke og mozzarella | matpaaminutter

 

Lag Hjemmelaget pizza med sprø bunn, mozzarella, serranoskinke, tomatsaus og friske urter! Enkelt og veldig godt.

Lag den som langpanne pizza eller lag den som porsjonspizza/runde små pizza.

Blir det for mye deig, eller du planlegger å lage å lage ekstra, så kan du forsteke pizzabunner og fryse ned. Det vil jo gjøre jobben desto lettere neste gang pizza skulle friste<3

Om ikke Serranoskinke er din favoritt, bytt den bare ut med din favorittskinke!

Mengdene med topping på pizza er ikke beskrevet, men alle ingredienser står i listen.

Igjen må jeg få nevne Airfryer, som også kan brukes til å steike pizza i.

Du får ikke plass til en stor langpanne pizza, men hvis du tenker pitabrød, så får du 2 pitabrød i min versjon av Airfryer som er Xxl størrelse.

Tar du opp en frossen bunn fra fryseren og smører på saus, ost og topping. Så stekes den ferdig på ca 7 minutter / 180 grader.


Pizza med serranoskinke og mazzarella

Oppskrift 1 langpanne med tynn bunn/ 4-5 mini pizza

  • 1 ss olivenolje
  • 2 dl vann
  • 5 g tørrgjær
  • 100 g sammalt hvete grov
  • 170 g siktet hvetemel
  • 1/4 ts salt

Slik gjør du

  1. Bland alt det tørre i en bolle og ha i gjær utrørt i lunkent vann. Elt godt til deigen slipper bollen, Ca. 10 minutter.
  2. Sett til heving i Ca. 30 minutter.

Pizzafyll

  • pizza saus, vi brukte ferdigsaus
  • serrano skinke
  • revet Mozzarella/ eller Norvegia lettost ( var tom for revet ost her hjemme)
  • fersk Mozzarella i skiver
  • paprika
  • rødløk
  • basilikumblader
  • nykvernet pepper

Pizza salat

  • Baby leaf mix
  • mango i skiver
  • rødløk i skiver
  • 1 ss grønn sitronolje og 1 ss mango eddik
  • 1 ts urtesalt fra
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »