Pølse-wok | matpaaminutter

 

Har du enda ikke testet PØSE WOK, så er det jammen på tide!

Kjøttpølser sammen med masse grønnsaker og pasta, slår aldri feil.

Passer hele familien og restene, hvis du er heldig å ha igjen da. De kan du putte i lunsjboksen;-)

Bytt gjerne ut kjøttpølser med magrere variant. Er godt utvalg i butikkene disse dager!

Dette trenger du

  • Kjøttpølser
  • pastaskruer, ferdig kokte
  • blomkål
  • paprika, gjerne flere farger
  • spinat blader
  • løk
  • vårløk
  • hvitløk
  • timian, urter frisk eller tørket
  • Salt & pepper
  • olje til steking

Slik gjør du

  1. Kok pasta som anvist på pakken og kutt grønnsaker mens den koker.
  2. Bruk de grønnsakene du vil, fint å få brukt opp det en har liggende. (Gulrot, blomkål, brokkoli, bruker jeg å forvelle et par minutter før jeg steker de)
  3. Stek pølseskivene i litt olje sammen med løken. Ha i hakket hvitløk og resten av grønnsakene.
  4. Rist på wok panna innimellom, slik at det alt blir stekt. Ha i den ferdig kokte pastaen og miks godt.
  5. Smak til med salt og pepper og klipp over fersk timian like før det er klart!
Stikkord: ,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »