EGENREKLAME med annonselenker
Leter du etter en enkel måte å bruke opp restene fra julebesøkene? Denne smuldrepaien med marsipan og tranebær gir deg smaken av jul med en perfekt balanse av søtt og syrlig. Enkel å lage og utrolig god!✨
Julen er en tid for gode smaker og hygge, men det kan ofte bli litt rester igjen etter feiringen. Hva skal man for eksempel gjøre med den siste marsipanen eller de ekstra tranebærene? Svaret er enkelt: Lag en fantastisk smuldrepai som fanger smaken av jul!
Denne oppskriften er perfekt for å bruke opp restene og samtidig trylle fram en dessert som hele familien vil elske.
Dette er en av oppskriftene jeg delt i den digitale julekalenderen jeg laget på Instagram i fjor og jeg kan love deg at mange ble hekta på denne smuldrepaien.
Tips til variasjon
- Erstatt tranebærene med eplebiter eller pæreskiver hvis du vil ha en mildere smak.
- Tilsett en klype nellik eller kardemomme i fyllet for enda mer julesmak. Det er bare å bruke fantasien
- Bruk glutenfri havregryn og mel for en glutenfri versjon.
Har du prøvd denne oppskriften? Jeg vil gjerne høre hvordan det gikk! Del bildene dine og gi meg tilbakemeldinger på Instagram ved å bruke hashtagene #matpaaminutter og #airfryertrude. La oss inspirere hverandre til å bruke opp restene og skape noe fantastisk!
Denne smuldrepaien er en hyllest til julens smaker og en genial måte å bruke opp det du har i skapet. Enkel, deilig og full av hygge – prøv den i dag!
AirfryerTrude
Som dere ser på bildene er det flere produkter med min logo på. Disse produktene er en del av tilbehørspakken jeg har laget sammen med PANETTI.
Pakken inneholder 13 ulike produkter. Deriblant silikonvotter, røresleiv, gripetang og paiform i metall. Utenom dette er det 3 etasjerister, pensel, stor lasagneform, brødform, silikonmatte, omelettform, silikon muffinsform og hvitløkspresse.
Dette er den ultimate tilbehørspakke. Ingen andre tilbehørspakker på markedet kan måle seg når det verken kommer til kvalitet eller mengde med brukervennlige og tilrettelagt for nettopp AIRFRYER.
Pakken kan du bestille HER. Den koster 1699 fullpris ( 16 enkeltprodukter og norsk bruksanvisning)
Bruker du rabattkoden: MPM250 får du 250 kr i avslag, i tillegg er det fri frakt! Er så innmari stolt av disse produktene og så glad for at flere tusen hjem allerede har klikket denne hjem! Tusen takk❤️❤️
Til en smuldrepai trenger du
- 2 epler
- 2 hånfull friske eller tørkede tranebær
- 40 g marsipan
- 1 ts kanel
Smuldre topping
- 30 g havegryn
- 70 g hvetemel
- 75 g sukker, eller annen søtning
- 40 g mandler, eller valnøtter
- 1 ts kanel
- 75 g meierismør
Slik gjør du
- Fjern kjernen og frøene fra eplene og kutt dem opp i passende terninger og fordel epleternigene utover paiformen.
- Fordel tranæbærene utover og riv opp små flak av marsipan som du sprer utover eplene og bærene. Strø over litegranne kanel-
- Finn frem en bolle og bland sammen alle de tørre ingrediensene. Kutt smøret opp i terninger og smuldre smøret inn i det tørre. Bruk hendene og bland alt godt sammen.
- Ha smuldretoppingen over frukten og pakk det lett ned og spre det utover slik at alt blir dekket.
- Stek smuldrepaien på 175℃ i 18-20 minutter. eller til den har fått en fin gyllen farge.
Serveringstips
- Server smuldrepaien lun med en kule vaniljeis, pisket krem, vanilje kesam eller vaniljesaus.
- Pynt gjerne med noen friske tranebær, frisk mynte og et dryss melis for en ekstra julete preg.
- Pasta med kremet tomatsaus og kalkun | Sunnere familiemiddag på under 25 minutter
- Hjertefiskekaker i pitabrød laget i airfryer | Sunn og enkel middag på under 10 minutter
- 10 Sunne og smakfulle middager laget i airfryer | matpaaminutter
- Slik bruker du ribberestene | oppskrift ribbeburger i airfryer
- 10 Enkle og gode oppskrifter på julemat i airfryer | matpaaminutter