Lompe Nachos| matpaaminutter|airfryer

Å lage chips av lomper er utrolig enkelt og det tar ikke lang tid.

Oppskrift

Kylling kjøttdeig/ karbonadedeig

taco krydder ( evt hjemmelaget: salt, pepper, cumin, chili, paprika , hvitløk , oregano )

avokado

salsa/ taco saus

lett rømme/ mager kesam

rødløk

hakket persille

Norvegia lett, eller den du foretrekker best

lomper

olje

krydder : salt, pepper, paprika, hvitløk , løkpulver ( lag gjerne en annen mix )

Slik gjør du

  1. Del Lompene opp med et pizzahjul, del i 16 deler trekanter, eller mindre. Pensle lompene / evt spray fett så vidt med litt olje og ha på ønsket mengde krydder.
  2. Sett i forvarmet stekeovn på 200 grader i ca 6-7 min. I airfryer ca det samme steketid, 186 gradeder, men airfryer trenger ikke varmes opp på forhånd.
  3. Stek kjøttdeig og ha i alt krydder og litt vann til passe konsistens ( som taco) fordel kjøtt utover chipsen og ha på hakket rødløk og ha over revet ost.
  4. Stek i ovnen på ca 180 grader til osten er gyllen. I airfryer 180-200 i 5-6 minutter.
  5. Server med taco saus, most avokado ( evt guacamole ) og lett rømme

Tips : Ha gjerne en god salat som tilbehør også !!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »