Hei,
Takk for at du titter innom bloggen, skikkelig stas.
Jeg heter Trude og jeg har opprettet denne bloggen for å inspirere deg til å lage enkel, sunn og god hverdagsmat. Men også digge oppskrifter til helg, turmat, gjærbakst og mye mer. Du vil også finne noen søte fristelser, men det er begrenset. Må innrømme at det ikke er det gøyeste jeg vet å lage!
Jeg er utdannet kokk og har lang erfaring fra restaurant/kantine/offshore. Jeg er opptatt av at maten skal være fargerik, smaksrik, ujålete og lite komplisert.
Jeg har siden 2015 stått utenfor arbeidsliv grunnet sykdom. Jeg ble i 2020 delvis ufør. Det vil si 70%.
Høsten 2022 gav jeg ut min aller første kokebok, En kokbok som har solgt godt over 100.000 bøker her i Skandinavia.
Boksalget har gitt meg helt syke muligheter. Muligheter jeg før bare kunne drømme om.
Det har kostet, blod svette og tårer. Det er ikke bare bare å være kronisk syk og være alenemor. Det å klare å holde balansen og ikke ta på seg for mye.
Dette kjente jeg godt på under min andre kokebok. Det ble for mye og vi var nære på å ikke få det til. Derfor tok jeg i 2024 et helt «friår» fra forfatter jobben og hentet meg inn igjen, så godt det lot seg gjøre.
Jeg elsker å lage mat og lidenskapelig opptatt av matbilder, noe jeg ønsker å bli enda bedre på med tid og stunder.
Jeg bor på Askøy, like utenfor Bergen, sammen med min datter på snart 12 år. Hun er stadig med på matlaging og er ikke redd for å smake på nye ting.
i sommer flyttet vi inn i et helt nytt hus. En tomannsbolig like ved der vi bodde tidligere. Her har vi større plass og det går mye lettere å jobbe når man har et kjøkken som er større en 5 kvadratmeter.
Håper du blir inspirert og vil følge meg videre på dette eventyret❤️❤️
Klem fra Trude