Focaccia laget i Twinfry airfryer
Det italienske brødet som passer til ALT! Om du har det som tilbehør til en god salat, til grillmat, ved siden av en pastarett, på tapasbordet, eller nyter det som det er med deilig pålegg på. Min absolutt favoritt, er foccacia sammen med digg hjemmelaget pesto og aioli. Dette er ikke den første og langt i fra den siste oppskriften du vil finne på min matblogg. Som oftest, egentlig alltid, lager jeg dette fantastiske brødet på slump. Men når jeg skal dele med dere, veier jeg derfor opp underveis. Og det blir ofte mange linjer i kladdeboken. 50 gram, pluss 30 gram, pluss en teskje, du skjønner…… Men jeg elsker å lage oppskrifter til dere🩷 Siden det i dag er torsdag og snart helg, så passet det perfekt å få delt denne oppskriften med dere. Denne laget jeg før ferien, men ikke rukket å poste før nå.
ANNONSE Cosori,no
Det italienske brødet som passer til ALT!
Om du har det som tilbehør til en god salat, til grillmat, ved siden av en pastarett, på tapasbordet, eller nyter det som det er med deilig pålegg på. Min absolutt favoritt, er foccacia sammen med digg hjemmelaget pesto og aioli.
Dette er ikke den første og langt i fra den siste oppskriften du vil finne på min matblogg. Som oftest, egentlig alltid, lager jeg dette fantastiske brødet på slump. Men når jeg skal dele med dere, veier jeg derfor opp underveis. Og det blir ofte mange linjer i kladdeboken. 50 gram, pluss 30 gram, pluss en teskje, du skjønner…… Men jeg elsker å lage oppskrifter til dere🩷
Siden det i dag er torsdag og snart helg, så passet det perfekt å få delt denne oppskriften med dere.
Denne laget jeg før ferien, men ikke rukket å poste før nå.
Årets råeste airfryer
I mai, kom endelig drømme maskinen med posten. Vil tørre å påstå å si at dette er den råeste og lekreste airfryeren jeg noensinne har hatt.
Jeg gråt når jeg åpnet esken, da gledestårer. Sjekk ut unboxing video HER
Fakta om Cosori Dual Blaze Twinfry airfryer:
- Den er på 10 liter. Den føles lett å flytte rundt på.
- Eneste airfryer i vverden med hele 4 varme elementer
- Temperaturspenn på 40-240℃
- Ingen pipelyder når du bruke det lekre touch displayet.
- Har 2 avtagbare grillplater og 1 avtagbar skillevegg slik at du kan få den delt inn i 2 soner, der du kan tilberede ulike retter med ulike temperaturer.
- Airfryeren kan styres fra app
- Den er veldig enkel å rengjøre, i tillegg kan alle deler vaskes i oppvaskemaskin.
- Non-stick kurv og grillplate er fri for BPA og PFOA
- Den er den raskeste av alle airfryere jeg har testet.
- Du slipper å snu/ shake maten underveis.
- Den har kapasitet på å lage 20 vårruller samtidig, eller 18 boller.
- Med denne kan du lage mat til opptil 4-5 personer samtidig.
Rabattkoden MPM15 for å få den lekre airfryeren til under 3000kr.
Tilbehørspakken min AirfryerTrude er satt ned til 999kr, men bestiller du den med koden min får du den til 849 kr. Førpris 1699kroner.
Tilbudet gjelder kun på cosori.no
Bestill Twinfryer og eller tilbehørspakken HER
Dette er en airfryer jeg absolutt kommer til å dele mange oppskrifter til fremover. Da denne har banet vei for enda flere muligheter med matlagingen.
I tillegg vil du få brukt for tilleggsutstyret enda mer, eller få brukt det enda mer. Så skynd deg å sikre deg pakken jeg har laget sammen med Panetti.
Har du ønsker om spesefikke retter eller typper mat jeg skal lage med Twinfryer? Sende meg melding eller legg igjen kommentar under innlegget.
AirfryerTrude tilbehørspakke inneholder hele 16 enkeltdeler a 13 produkter av beste kvalitet. Nøye utvalgte produkter slik at du kan ta matlaging med airfryer til nye høyder.
Oppskrift Foccacia 6-8 porsjoner
- 6 dl lunkent vann
- 1 ss tørket oregano
- 1 ss tørket timian
- 1 ts sukker
- 1 pose tørrgjær, eller 50g fersk
- 1 liten teskje salt
- Ca.1 kg hvetmel, gjerne pizzamel ( jeg brukte tipio 0
- 1,8 dl olivenolje
Topping
- 0,5 dl olivenolje
- Ca. 2 ss flaksalt
Slik gjør du
- Løs opp gjæren i den lunket vann. Tilsett sukker, krydder og gjær og rør godt sammen.
- Ha deretter i olje og hvetemel. Elt deigen godt sammen. Den skal være ganske løs i konsistensen. Sett den til heving på et lunt sted en times tid, eller til den har fått dobbel størrelse.
- Ha et stykke bakepapir i airfryeren og spray, eller pensle det med litt olje før du heller deigen over. Trykk den jevnt og godt utover.
- Sett kurven inn i airfryeren og la den etterheve i 25-30 minutter. ( Ha gjerne en desiliter vann under grillristene og sett airfryeren på 40℃ når du etterhever)
- Bruk fingrene dine til å lage små groper i overflaten av brødet. Ringle over olivenolje og strø over flaksalt.
- Stek så brødet på 190℃ i 13-15 minutter. Bruk Grandzone. Når det gjenstår 5 minutter, kan du åpne skuffen og løfte brødet forsiktig opp i ene enden med en stekespade og fjerne bakepapiret. Stek så videre.
- La brødet hvile noen minutter på en rist før servering.
Oppskrift hjemmelaget Aioli, finner du HER
Oppskrift pest finner du HER
Kommentar
Du kan selvfølgelig laget brødet i andre airfryere, men da må du lage i 2 omganger. I tillegg bør du steke det noe lengre.
Beklager
At bildene ikke er ON POINT her. Men fokuset var å rekke å produsere reels til Instagram. Det emste av foto utstyr er pakket ned.
Vi er midt i flytting og så snart vi er på plass i det nye huset, skal jeg finne frem kameraet igjen. Det er mye som skjer denne høsten og vinteren og jeg gleder meg til å dele noen av prosjektene med dere veldig snart.
Jeg får mitt eget «lekerom» i huset. Laget et grovkjøkken med pantry. Noe som for meg blir rene luksusen. Fy søren så godt det skal bli å ha større plass.
Det har ikke bare vært fryd og gammen å lage 2 kokebøker i en liten leilighet som en samtidig bor i. Og med et kjøkken på 7 kvadrat. Det har vært kaos til tider og ikke særlig morro. Men en god erfaring rikere.
Nå blir det andre boller fremover og dere som vil være med på prosessen kan følge meg på Snapchat, AirfryerTrude. Der deler jeg mye fra hverdagen i disse dager😍🩷