Biff med ostesaus med Castello
![Picture of dish](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fcdn.sanity.io%2Fimages%2Fqv4um7k8%2Fproduction%2F4ba0f27d384a51c07b9b34ab55b92c4e4407f1e1-2560x1900.jpg%3Fauto%3Dformat&w=1920&q=75)
Siden det er fredag og helg igjen (allerede) i morgen, så var det på sin plass å dele den med dere synes jeg. Er jo greit å få ingrediensene i hus, om dette skulle friste
Hvem liker ikke en deilig kremet saus til biffen?? Og som tar mindre enn 5 minutter å lage? Denne sausen her, er ikke bare lynrask å lage, den er også utrolig god
Siden det er fredag og helg igjen (allerede) i morgen, så var det på sin plass å dele den med dere synes jeg. Er jo greit å få ingrediensene i hus, om dette skulle friste
Hvilken ost du bruker, kan du så klart velge selv. Jeg har 2 favoritter som jeg deler med dere her i dag.
Sausen kan brukes til biff, kylling, pasta, kalkun, gratenger osv.
Så vil jeg ønske deg en riktig så fin helg og samtidig si at du ikke må nøle med å ta kontakt om du lurer på noe ❤❤❤
Dette trenger du til 2 personer:
- 2 valgfrie biffer, vi brukte entrecote 150-200 g pr stk
- salt &pepper
- olje til steking
- smør til steking
Ostesaus
- 75 g Castello creamy Blue eller Castello hvit med Chili
- 1,5-2 dl fløte eller kokosmelk
- nykverna pepper etter smak
- et par dråper sitron
- Server gjerne sammen med grønnsaker og poteter.
For oppskrift til fløtegratinerte poteter, se
Eller båtpoteter,
Slik gjør du:
- La biffene ligge en stund ute i romtemperatur før du skal steke dem. Stek de i forvarmet panne med litt olje og smør. Krydre med salt og pepper. Stek på høy varme. 2-3 minutter pr side for medium stekt. I AIRFRYER- Krydre biffene, gni litt smør(kun for smakens skyld) og sett i airfryer på 200 og stek i 7-10 minutter. Her varierer steketid litt fra fryer til fryer så bruk tiden som et utgangspunkt! Uansett hvor/hvordan du stekte biffene, la de ligge å hvile et par minutter før du setter kniv og gaffel i de.
- I samme panne som du stekte biffene, ha i osten og fløte. Sett varmen til middels og rør rundt med en visp i plast som tåler varme. Ha i pepper og smak til med sitron. La den småkoke. Står den for lenge, eller du føler den blir for tykk, spe på med litt mer fløte.
Velbekomme
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fcdn.sanity.io%2Fimages%2Fqv4um7k8%2Fproduction%2F297ead5d5d1de5024ad5d551faadfcf675cc7974-3000x2000.jpg%3Fauto%3Dformat&w=828&q=75)
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fcdn.sanity.io%2Fimages%2Fqv4um7k8%2Fproduction%2Fbffd29183f8daa11531597e4f82342327890e2a0-2250x3000.jpg%3Fauto%3Dformat&w=828&q=75)