Fiskegrateng
Fiskegrateng spiser vel de aller fleste?? God gammel klassiker som vi mange har vokst opp med og som vi , ihvertfall jeg elsket(er)Denne fiskegratengen her , er enkel å lage og den smaker godt. Luftig og saftig er den også !Brødkrum laget jeg av 3 knekkebrød , som jeg puttet i blenderen ! I gratengen , kan du bruke fersk fisk , frossen fisk , rester fra en fiskemiddag osv. Hvilken type fisk du vil bruke i , er også opptil deg !Oppskrift ca 3-4 personer 200g torsk , kuttes i små stykker 200g sei 4 dl lettmelk 70g makaroni, ukokte og gjerne fullkorn 70g revet norvegia , lett maizena ca 1 ts 1dl hakket purreløk 2 egg salt og pepper 1 ss presset sitron brødkrum Slik gjør du kok makaroni som anvist på pakken. Skjær fisken opp i små stykker og ha på litt salt og pepper . Kok opp melk , ha i ost , husk å røre godt og ofte. ha i maizena utrørt i kaldt vann til den blir litt tykkere . Ha i makaroni , fisk og purreløk . Bland det hele godt. Smak til med salt pepper og sitron . Ha det hele over i en ildfast form . Vend i 2 egg og ha over brødkrum Stekes på 150 grader i ca 45 minutter. Server med kokte poteter , revne eller gulrøtter og smeltet smør TIPS Skulle du får rester av fiskegrateng, så kan du godt varme den opp igjen i stekepanna !