matpaaminutter logo

Morsdag 🌸 Gi ett år med matpaaminutter.no for 299,- 🌸 Kjøp her

Tomatsuppe

Picture of dish

Hjemmelaget tomatsuppe lages like raskt som en posesuppe, men smaken derimot.....Er som natt og dag !! Har du først smakt hjemmelaget, lager du den garantert oftere i fremtiden. Ofte blir tomatsuppe til en enkel lunsj. Har du derimot i fullkorn pasta, kylling/kalkun pølser, egg og krutonger, har du en mettende suppe som uten problemer kan serveres som middag. Oppskrift til 3-4 personer 1 stor gul løk 1 ss hvitløk pure / eller 1 fedd hvitløk 2 ss tomat pure 1 ss sukrin gold 1 boks (400g) hakket tomat 6 dl kylling kraft / eller grønnsak kraft 1 dl lett melk 1 dl lett matfløte 1 ss tørket timian 1knivspiss chili pulver salt & pepper Eventuelle rester av ferske tomater er supert å ha oppi 4 stk kylling & kalkun pølser 60 g pastaskruer , fullkorn 4 hardkokte egg Krutonger, men ikke et must

Slik gjør du

Kok pasta som anvist på pakken. Kok egg i 8 minutter. Kutt løk i terninger og stek i litt olje. Tilsett hvitløk, tomat pure og sukrin Ha så i kraft og hakkede tomater Kok opp og la det småkoke i 5-10 minutter. Smak til med salt og pepper og juster gjerne med mer sukrin og chili . Kjør suppen glatt med en stavmikser. Skjær pølser i skiver og ha i den ferdig kokte pastaen . Egg og krutonger kan du servere i egne skåler .

Tips

Har du med suppen på termos i påsken og ikke vil ha i pasta og pølse, dropp det. Ha eller med pannekaker og ha til suppen :) Søk gjerne i søkefeltet for oppskrift på pannekaker!

Flere oppskrifter

NYHETSBREV

Meld deg på nyhetsbrevet for å motta nyttige tips og inspirasjon.


Copyright © MATpaaMiNUTTER 2025

Utviklet av Membership. Drevet av Subrite CRM.