PØLSE OG POTETSTAPPE
Pølser til middag trenger hverken være kjedelig eller usuntKjøtt pølser til middag er faktisk godt en gang i blant og kan absolutt anbefales. Vokste selv opp med pølser i brun saus på middagsbordet .Minsten her hjemme liker godt pølser , men foretrekker kylling og kalkunpølser. OPPSKRIFT 2 PERSONER 400 g Kjøttpølse 5-6 poteter ca 500 g 1,5 dl lettmelk 1,5 ss smør brokkoli granateple rød løk gulrot timian hvitløkpulver salt og pepper halv kjøttbuljong terning Slik gjør du Skrell poteter og kok den møre i vann. Mos dem og ha i melk , smør , salt pepper og hvitløkpulver . La pølsene stå å trekke i vann med kjøttbuljong i til de er gjennomvarm. Wok grønnsakene(krydre med salt, pepper , hvitløk og timian) og ha over revet timian ved servering.