Vodka pasta med kylling
Du kan droppe å ha i vodka, men anbefales å ta det med. Den er med og setter inn det ekstra støtet hvis du skjønner.
En nydelig kremet pastagryte med vodka og kylling som smaker aldeles nydelig!
Du kan droppe å ha i vodka, men anbefales å ta det med. Den er med og setter inn det ekstra støtet hvis du skjønner.
Vanligvis når jeg bruker alkohol i tomatsaus/pasta bruker jeg Cognac, men denne gangen ble det vodka. Jeg har forstått at vodka pasta tok litt av på TikTok i fjor eller året før. Om det er samme metode, eller ingredienser i min som de, vet jeg lite om. Det jeg kan si, eller rettere sagt love er at denne vill forhåpentligvis bli en ny pasta favoritt hjemme hos deg.
Det var 2 glade frøkner på 9 år som jublet og viste 4 tomler opp ved bordet her😍
Meningsmålinger
Jeg gjorde en meningsmåling på Får alltid så god feedback. Det å ha følgere som tar seg tid til å svare på alle disse meningsmålingene er ikke noe jeg tar forgitt. Det er også engasjementet fra dere lesere/følgere som gjør at jeg faktisk "gidder" å holde på med dette. Å dele oppskrifter og ta bilder av mat. Det er til tider mye jobb bak enhver oppskrift, selv om det gjerne ikke synes😊 Så tusen takk for at du følger meg og eller leser bloggen min.
Uansett. Meningsmålingene viste at det flertallet ønsket seg mest, var pastaoppskrifter. De bruker forresten alltid å være populære, så tenkte det var like greit å få denne ut så fort som mulig!
Det vil også komme en skikkelig digg pulled pork burger oppskrift før helga, så følg med❤
Dette trenger du til 4 porsjoner
- 250 g pasta penne
- 500 g kyllingfilet
- olivenolje til steking
- 4 fedd hvitløk
- 2 cm chili
- 2 sjalottløk, valgfritt
- 2 ts tomatpure
- 2 ss kremost, naturell
- 400 ml hermetiske tomater ( av god kvalitet)
- 1/2 dl vodka
- 2 dl lett matfløte
- 1 liten pose spinatblader
- 1/2-1 dl revet parmesan
- salt og pepper
Slik gjør du
- Kok pasta som anvist på pakken. Kutt opp kyllingfiletene i strimler og stek dem i litt olje på middels varme. Krydre med salt og pepper. Sett kyllingen til sides.
- Finhakk løk, hvitløk og chili og stek i samme panne som kyllingen. Ha i tomatpure og la det surre et minutt. Ha i vodka, hermetiske tomater, kremost og fløte. Kok opp. Ha kyllingen tilbake i panna og ha oppi den ferdigkokte pastaen og spinatblader.Smak til med salt og pepper. Vend inn revet parmesan og la det småkoke i 2 minutter.
- Server gjerne sammen med en god salat attåt og litt ekstra parmesan og noen friske hakkede urter på ved servering.