Fullkorns Lasagne med cottage cheese
![Picture of dish](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fcdn.sanity.io%2Fimages%2Fqv4um7k8%2Fproduction%2Fb7024daa7184122dd0d5c16e9d11ab2409326a7d-730x892.jpg%3Fauto%3Dformat&w=1920&q=75)
Vi lager ofte Lasagne med lomper i stedet for pasta plater, men i dag har vi fullkorn pasta plater i. Mens ostesausen, er erstattet med Cottage cheese!
Lasagne med små endringer, som vil gi deg en bedre metthet følelse og som i tillegg smaker vel så bra
Vi lager ofte Lasagne med lomper i stedet for pasta plater, men i dag har vi fullkorn pasta plater i. Mens ostesausen, er erstattet med Cottage cheese!
Salat er en absolutt nødvenighet til Lasagne, synes jeg i hvertfall
Vi bruker for det meste oljer og eddik i salater og ikke majones dressinger.
Smaksans, men vil anbefale deg å ta en tur innom Olivers& Co og få litt veiledning.
Der har de mange gode oljer og eddiker som jeg anbefaler på det sterkeste å prøve ut!
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fcdn.sanity.io%2Fimages%2Fqv4um7k8%2Fproduction%2F47a42329dd91f4c5441d5d73ae327a5a9f0b139c-1075x1057.jpg%3Fauto%3Dformat&w=828&q=75)
OPPSKRIFT 4 porsjoner
- 400gkarbonadedeig
- 1 løk
- 2 fedd hvitløk
- 400 ml hermetiske tomater
- 2 ss tomatpure
- 1/2 dl vann
- 1/2 dl lett matfløte
- 1 ss paprikakrydder
- 1 ss sukrin gold
- 1 ts basilikum ( frisk om du har)
- 1 ss timian
- Salt og pepper
- Fullkorn pastaplater
- 1 stor box cottage cheese
- 200 g revet lett ost
Slik gjør du
- Brun karbonadedeigen i en stekepanne i litt olje. Finhakk løk, hvitløk og ha det over i kjøttet. La det surre til løken er blank. Ha i tomatpure og krydder. Tilsett de hermetiske tomatene og kok opp. Smak til. La det putre på medium varme i 5 minutter
- Legg kjøttsaus, pastaplater og Cottage cheese lagvis i en ildfast form, og avslutt med ost på toppen. Stekes på 180° i Ca. 30 min
- Server med en deilig salat, kan bestå av for eksempel : feldsalat, paprika, tomater, agurk, rødløk. fetaost og lime Blandet i eddik og balsamico som dressing (Som avbildet).