Quesadilla med pulled chicken
![Qesadilla med pulled chicken laget I airfryer](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fcdn.sanity.io%2Fimages%2Fqv4um7k8%2Fproduction%2F77c40ebc005a7aa07e40fe0e6526443fd9d80bc2-1440x1440.webp%3Fauto%3Dformat&w=1920&q=75)
En typisk "i stedet for" taco her hjemme vil jeg si. Ettersom vi fikk airfryer, har vi laget quesadilla, om ikke ukentlig, så i hvertfall flere ganger i måneden. Det er noe vi begge to er glad i og som kan spises både varmt eller kaldt. Godt å ha i nistepakken så vel som en lørdagskveld foran tv med gode venner.
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fcdn.sanity.io%2Fimages%2Fqv4um7k8%2Fproduction%2F77c40ebc005a7aa07e40fe0e6526443fd9d80bc2-1440x1440.webp%3Fauto%3Dformat&w=828&q=75)
Quesadilla, eller tortillalefser fylt med ost som vi sier på norsk, en opprinnelig meksikansk rett som ofte spises som snack!
En typisk "i stedet for" taco her hjemme vil jeg si. Ettersom vi fikk airfryer, har vi laget quesadilla, om ikke ukentlig, så i hvertfall flere ganger i måneden. Det er noe vi begge to er glad i og som kan spises både varmt eller kaldt. Godt å ha i nistepakken så vel som en lørdagskveld foran tv med gode venner.
Quesadilla er utrolig enkelt å lage og ved å steke den i airfryeren er det også mindre sjanse for at den blir brent. Been there, done that. I tillegg er det en perfekt måte å få brukt opp rester på. For utenom ost, kan du ha på nesten hva som helst annet godt i en quesadilla. Ingenting er feil hvis du skjønner.! Se tipsene etter fremgangsmåten.
Travle dager for en nybakt forfatter ( Den store Airfryer-Kokeboka)
Det har vært overveldende respons etter at jeg publiserte navnet på boka mi og ikke minst dato for når dere kan få kjøpt denne og hvor. Tuuuusen takk. Det betyr så enormt mye. Alle de fine meldingene og kommentarene i alle mine kanaler. Rett og slett rørende😥 Føler meg så vanvittig heldig❤ Uten dere hadde det aldri blitt noe bok.
Det har og vil fremdeles være travle dager for meg de neste ukene. Allerede kommende mandag, kl. 08:00 kan alle som ønsker å å kjøpe boka mi forhåndsbestille denne hos Frisk forlag, da til en redusert pris. I tillegg vil alle som bestiller boka frem til 15.September, som er selve lanseringsdagen min, være med i trekningen av airfryere fra både Philips, Cosori og Kyvol (premiumtek). De 1000 første vil også få en signert utgave,
Følg med i mine kanaler fra MANDAG 5 september. 08:00. FORHÅNDSSALGET STARTER!
Du vil da finne en direkte link hvor du bestiller boken enkelt og direkte. Forlaget tar også betaling med Vipps❣
Boksignering i Oslo på forlagssentralen
Jeg drar til Oslo den 13 september, sammen med min gode venn og nabo Anna. Hvor vi den 14 september skal på Forlagssentralen. Der skal jeg få treffe min fantastiske redaktør, Nicolay Woldsdal som også skal være tilstede under signeringen av 1000 bøker. Det går raskest når vi er flere og i dag har jeg vært å kjøpt signeringspenner. Hvor mange tror du jeg kjøpte? 😅
I neste uke skal jeg fortelle dere mer om hvordan hele bokprosjektet startet. Tok jeg kontakt med forlaget, eller omvendt.? Hvordan fungerer det sånn praktisk sett å skrive en kokebok? Hvor mye tid går det med å skrive en kokebok? Fikk jeg velge ut oppskriftene selv? Er det forlaget som designer boken?
Dette er spørsmål som jeg allerede har fått flere av på i Dm på min. I tillegg har mange ytret et ønske om å få vite mer om hele bokprosjektet. Og det skjønner jeg godt. Skulle gjerne visst mer om det selv før jeg satte i gang😃
Har DU noe du lurer på, eller ønsker jeg skal skrive om når det kommer til den prosessen? Sende meg en melding❤❤❤
Oppskrift Quesadilla med pulled chicken 4 porsjoner
- 400g pulled chicken ( ferdigkjøpt), du kan bruke annen kylling om ønskelig
- 8 medium tortillalefser ( brukte de med gulrot fra santa maria)
- Ønsket mengde revet ost (ca. 30-50g pr. quesadilla)
- 1 paprika
- 1 rødløk
- 2 små eller en stor avokado
- 2 ss olje ( pensle eller spray)
- Pulled chicken med kraft
- Ferdig stekt pulled chicken
- Bruk 2 gafler til å rive opp kyllingen
- Tortilla i forvarmet airfryer
- Ha på ost
- Ha på grønnsaker
- Mer grønnsaker
- Revet ost
- Tortilla oppå
- Spray et tynt lag olje på
- Stek i forvarmet airfryer, 180℃ i 7 minutter
Slik gjør du
- Ta kjøttet ut av pakken og legg det i en liten forl som tåler varme. Hell over kraften. Stek kjøttet i airfryer på 175℃ i 20 minutter. I mellomtiden, finhakk løk og kutt paprika og avokado opp i terninger.
- Bruk 2 gafler til å rive kjøttet fra hverandre og bland det sammen med kraften. Legg en tortillalefse i airfryeren og ha over revet ost, etterfulgt av grønnsaker og kylling. Ha litt revet ost oppå toppen før du legger på lefse nr.2.
- Har duben airfryer som blåser veldig kan du formvarme den og sette i quesadilla når den er varm og bare la den stå inni uten at maskinen går i ett minutt. Da får osten satt seg litt og holder tortillalefsen på plass.
- Stek hver quesadilla i 7 minutter på 175℃.
Kommentar:
- Du kan også, hvis du våger da ( lover at det går bra) legge flere lag og steke samtidig. Vil da anbefale og legge de i en rund kakeform, slik at det er lettere å løfte formen ut uten at fyllet detter ut. Bruk en skarp kniv til å kutte den opp i "kakestykker".
- Dersom dette skal være til fredagskvelden er det ekstra godt med snadder tilbehør til Quesadilla, som en god salsa, eller en chilisaus, litt rømme, guacamole, eller en god hvitløksaus til. Og selvfølgelig en fresh salat. Da blir det mer enn bare snack!
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fcdn.sanity.io%2Fimages%2Fqv4um7k8%2Fproduction%2F3fc746b9f03b46284dff89f48e8a5b805040d700-2560x1707.jpg%3Fauto%3Dformat&w=828&q=75)