Pasta og scampi salat
![Picture of dish](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fcdn.sanity.io%2Fimages%2Fqv4um7k8%2Fproduction%2Fbb3d3733853c3ea09b6e1122770c5f654dfeadbc-1024x886.png%3Fauto%3Dformat&w=1920&q=75)
En skikkelig digg salat med masse deilige smaker og konsistenser, nam nam! Jeg elsker scampi og kunne spist det 365 dager i året i forskjellige varianter. Denne salaten metter godt og passer like godt til middag som lunsj i matpakken din. Prøv den gjerne du også. Dette trenger du til en porsjon: 15 stk. scampi hvitløk olje chili honning 30 g pasta skruer ½ avokado 20 gram feta ost 4 cherrytomater ½ rødløk 1 pose baby leaf mix salat eller lignende 1 ss sitronolje ( evt oliven olje og en ferskpresset sitron 1 ss mango eddik, kan erstattes med balsamico eddik saften av en halv lime Slik gjør du:
- Kok pasta som anvist på pakken.
- Kutt alle grønnsaker til salaten
- Mariner scampi i litt olje, hvitløk og chili. Stek i varm panne Ha over litt honning når du snur de i panna. Vend de så inn i salaten sammen med den ferdig kokte pastaen.
- Bland oljene i en skål og drypp over sammen med saften fra en halv lime. Smak til!!
Scampi i AIRFRYER: stekes på 200 grader i 3-4 minutter på hver siden. Honning på når du snur dem. Bruker å legge de i en ildfast form, eller trer de på spyd og legger på risten.