Sukkerfrie muffins i 3 varianter

 

Denne oppskriften gir deg et hav av muligheter!

I dag gir jeg deg 3 alternativer utav 1 og samme oppskrift. 3 gode smaks kombinasjoner og du får muffinser til enhver smak.

Egentlig får du 4 i en oppskrift, hvis du ikke tilsetter noe ekstra i grunn oppskriften:-)

Jeg testet ut en ny variant, hvor jeg brukte bringebær og lime.

Er ikke glad i det altfor søte, men heller mer mot litt syrligere.

Vi har jo alle våre favoritt smaker.

Lime er en av mine ABSOLUTT favoritter!

Så den varianten ble min favoritt det samme 😊

Muffinsene kan du spise til frokost , kveldsmat , mellommåltid , dessert eller hva med å ha de med i tursekken.

Håper du finner en favoritt blant en av de 3 og at disse blir oppspist så fort at du må lage mer:-)

Kommentar:

Til de av dere som har Airfryer, kan du fint steke muffinser i den. Da på 180 grader i ca. 10 minutter!

Ut på tur aldri sur

Vi gleder oss til å reise på tur i morgen og skal straks begynne å pakke litt.

Ikke noe varme dit vi drar, men det er i det minste meldt sol og hele 4 GRADER haha!

Ønsker deg en riktig så god Påske og nyt fridagene (til de av dere som har fri da) !

OPPSKRIFT CA 18 STK

  • 150 g smør
  • 3 egg
  • 150 g sukrin gold
  • 4 ss mager Cottage Cheese&yoghurt, eller kesam med vanilje
  • 2 ts bakepulver
  • 8 dråper stevia vanilje, eller annen søtning
  • 110 g sammalt hvetemel
  • 90 g hvetemel

Slik gjør du:

  • Kjør smøret hvitt i mikser sammen med sukrin.
  • Ha i egg, ett og om gangen. Deretter Cottage Cheese og stevia. Bland godt og ha i mel og bakepulver.
  • Fordel røren i muffins former, NATURELL eller del røren i 3 skåler

1 – Ha i 1 ts kanel i deigen og og rør inn 1 epler i terninger

2- Ha i 50 g frosne bringebær(grovhakket) og saften av en halv lime

3 – Ha 1 god ts kakao pulver og ruter av sukkerfri sjokolade ned i hver muffins (ha litt røre i formen deretter sjokoladebiter for så dekke over og fylle formen opp.

Stekes på 180 grader i ca 10-15 minutter.

Kommentar:

Her vil alle finne en variant de liker best, personlig likte jeg best de med bringebær og lime, Håper du finner din favoritt også

Bland gjerne i litt blåbærsyltetøy eller bringebær i resten av Cottage cheese og server sammen med muffinsene;-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »