3-lags frokost i airfryer med egg& bacon med AirfryerTrude tilbehørspakke fra Panetti

3- lags frokost på 12 minutter i airfryer | matpaaminutter

3-lags frokost i airfryer på 12 minutter
|| Reklame med annonselenker ||

3 lags frokost med egg, bacon, brød og grønnsaker på 12 minutter? Klart du kan!

Med den nye tilbehørspakken jeg har designet sammen med Panetti, er dette fullt mulig. Denne pakken er nøye satt sammen for at du skal kunne ta matlagingen til nye høyder. Og for de av dere som bor alene, eller er 2 voksne i husstanden, vil denne pakken gjøre at dere kommer til å bruke stekeovnen mye sjeldnere.

Vi starter nesten alle dager i kjøkkenet med å bruke airfryeren.

Det kan være til å varme rundstykker, riste brød, lage omelett, lompetoast med mer. Det går så raskt og jeg slipper å stå og passe på maten.

Og ja, flere «koker» også egg i airfryer. Det gjør ikke jeg da, fordi jeg liker dem best kokt. Har prøvd flere ganger med ulike tider, med kalde og romtempererte egg og er likevel ikke 100% tilfreds med resultatet. Og jo, det blir riktig kokt, men syns skallet kan være vanskelig å få av og noen ganger er konsistensen litt merkelig. Men når det er sagt, syns jeg det er fantastisk at mange har lagt sin elske på å «koke» egg og varme rundstykker samtidig i airfryer.

Og du, send meg gjerne bilder av din airfryer frokost❤️

Er ikke airfryer bare en mini stekeovn?

Målet mitt er ikke at folk skal stoppe å bruke stekeovn ( eller kanskje litt da hehe), men å vise dere mulighetene du har med en airfryer i hus.

Stadig flere henvender seg til meg og spør om både råd og tips til hvordan de faktisk skal komme i gang. Det virker som at terskelen for å trå inn i AIRFRYER-UNIVERSET er en liten milepæl. Og det forstår jeg godt. For de fleste er gammel vane vond og vende og for andre lekende lett å starte med noe helt nytt.

En airfryer gjør det samme som en stekeovn gjør. Nemlig å steke, bake og grille. Forskjellen er at airfryeren er 1,5 ganger raskere. Noe som igjen gjør at maskinen er varm på få minutter. Luften sirkulerer såpass raskt og raskere enn enn en stekeovn, som igjen gjør at maten får en sprø utside, mens det blir saftig på innsiden. Ta kylling som et eksempel, d\siden mange klager over tørr kylling i stekeovn. Steker du kyllinglår i en airfryer, er de ferdig på 25 minutter, mens i ovnen tar det ca. 50 minutter. Veldig mange får en ordentlig aha opplevelse med kylling i airfryer.

Det finnes i dag både airfryer ovner, som ser ut som mini stekeovner og det finnes airfryere med 2 skuffer, altså dual basket airfryere.

Jeg har testet flere airfryer ovner og har enda til gode å finne en airfryer ovn, som er like effektiv som en vanlig airfryer. Men det betyr ikke at airfryer ovnene ikke er gode. For mange av de er det. Problemet er bare at jeg syns de steker tregere, mer ujevnt og i tillegg må nesten alt stekes med maks temperatur.

For en storfamilie ser jeg derfor at dette kan være en super løsning, men det er et men. Skal du steke mat i 3 etasjer til flere mennesker, vil brettet i midten bli mindre stekt og det tar lengre tid.

Slik vil det også være i en vanlig airfryer. Fyller du kurven maks vil det ta lengre tid og en må gjerne øke temperaturen.

Ta koteletter som et eksempel. 2 nakkekoteletter i aifryer tar ca. 15-17 minutter å steke. Skal du derimot steke 5-6 koteletter, må du legge på en rist eller stable. Da vil det automatisk ta lengre tid for å oppnå samme resultat. Jeg har skrevet litt om dette i begge kokebøkene mine.

Det er nyheter like om hjørnet og jeg gleder meg veldig til å teste ut nye modeller denne våren! Skal selvfølgelig holde dereoppdater.

Har du en aifryer du er veldig fornøyd med, som du mener jeg bør sjekke ut? Send meg en melding 😍

Er du nysgjerrig på airfryere, eller kanskje skal bytte ut den du har, kan du sjekke ut nyheter som er kommet hos mine samarbeidspartnere og benytte deg av rabattkodene vi har 👇

Premiumtek.no ( Kyvol airfryer) : MATPAA20, gir deg 20% rabatt, også på salgsvare ( noen få unntak)
Cosori.no: MPM15, gir deg 15% rabatt på alle produkter, også nedsatte varer
( rabattkodene kan avvike under store kampanjer som Black week o.l.)

For å lage 3 lags frokost for 2 trenger du

  • 4 egg
  • 8 skive(er) bacon
  • 4 brødskiver
  • 2 snack paprika eller 2 tomater
  • 1 ts olivenolje
Egg, bacon, brød og grønnsaker i airfryer | ferdig på 12 minutter

Slik gjør du

  1. Sett silikonformen oppi din airfryer og knekk eggene og ha dem i formen. Ha på salt og pepper. Formen er nonstick, så du trenger ikke spraye den med olje. Sett ene etasjeristen oppå silikonformen og legg baconskivene oppå. Det gjør ingenting at baconfettet her vil renne ned på eggene. Ønsker du ikke baconfettet, legge bacon i bunnen av airfryeren, en rist i mellom og deretter sette silikonformen oppå.
  2. Stek på 175℃ i 8 minutter. Sett så inn rist nummer 2 oppå rist 1 og legg på brødskiver og eventuelt paprika og eller tomater og stek i ytterligere 4 minutter. Spray, eller gni litt olje på paprikane eller tomatene.

Tips: Dersom du ønsker flytende plomme på eggene må du ta dem ut tidligere, etter 9-10 minutter, eventuelt begynne med bacon og sette inn eggene etter hvert.

Se video av hvor lekende lett dette gjøres HER

AirfryerTrude tilbehørspakke

AirfryerTrude tilbehørspakke består av hele 13 ulike produkter og 16 enkeltprodukter.

Når jeg laget denne 3-lags frokosten brukte jeg omelttformen, røresleiv, 2 av etasjeristene og den geniale klypen for å løfte ut etasjeristene uten å brenne meg. Samt grytevottene for å løfte ut omelettformen.

Det er komt tilbakemeldinger på at det er flere ønsker om å kjøpe produktene enkeltvis. Det skjer ikke med det første, dessverre. Det vil også være svært kostbart å gjøre det på den måten. Men hvem vet hva fremtiden vil bringe.

Det er også kanksje utstyr her som du har hjemme fra før av, eller ligner på det du har. Jeg har designet det som for meg er den ULTIMATE pakke, en pakke som skal inneholde alt du trenger for å lykkes. Og så klart MÅ man ikke ha hvitlkøkspresse, bøgekutter, pensel og røresleiv for å lage mat, men det er innmari kjekke redskaper når du bruker airfryeren mye. Bruker du rabattkoden min får du pakken for KUN 1449 kroner, som tilsvarer 90 kr, pr del. Så her er det bare å slå til om lommeboken tillater det, for du vil ikke angre😍

Pakken passer for de fleste airfryere over 5,5 liter. Du kan se nøyaktige mål for å være sikker på hjemmesiden til panetti.

Panetti.no: Rabattkode: MPM250

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »
Nyhetsbrev: Få nyeste oppskrifter direkte på epost. Trykk her for å melde deg på
Nyhet! DEN STORE AIRFRYERKOKEBOKA 2 er her. Forhåndsbestill her!
+