En vegetar toast med smaker fra Middelhavet som smaker aldeles nydelig!
Grønnsakene ble bakt i airfryer før jeg blandet i hjemmelaget pesto med basilikum og for å ikke snakke om den deilige Burrataen. Dronningen av alle oster! Nam nam! Jeg vet det har blitt toast/smørbrød på rad og rekke her denne uken, men dere ser ut til å elske det, så har ikke dårlig samvittighet hihi 😂
Det eneste jeg kan love, er at det ikke vil bli toast neste uke. Den 5te og siste for denne gang, får dere i morgen!
Snart lanseres AirfryerTrude tilbehørspakke til airfryer!
Jeg kan ikke røpe så mye enda. Men det er heldigvis ikke lenge igjen til dere alle skal få se pakken vi har jobbet med i snart 1 år.
Jeg er skikkelig stolt over denne serien og er så glad for at selskapet jeg har laget denne pakken sammen med, ville satse på meg og mine ideer rundt tilbehør.! Med god hjelp fra min kjære manager Pia i Brand People har vi nå skapt noe helt unikt sammen som vi alle gleder oss til å dele med hele Norge😍 Serien ser smashing ut og den vil passe de aller fleste airfryere. Og det med former som utnytter plassen i airfryer. Ingen har tidligere laget noen tilsvarende pakke. Så dette er så gøy!!
Har du en stor airfryer kan du riste flere brødskiver samtidig, som hvis du skal lage denne toasten til flere. Så kommer etasje rister godt med. De gjør at du kan steke lagvis mat i airfryer på en enkel måte.
Dette er en av de 13 unike tilbehørene du vil finne i tilbehør pakken jeg har laget siste året. Det er ikke lenge igjen nå til dere skal få se resultatet. Gleder meg helt sykt til å dele den med dere! Dette er noe jeg har etterspurt og fått så mange henvendelser om siden jeg begynte å dele fra min airfryer reise i 2017. Men nå er «problemet» løst. Airfryertrude tilbehørs pakke til airfryer lanseres i høst!!
Dette trenger du til 3 store toast/smørdbrød
- 3 gode brødskiver av godt brød ( brukte rundt landbrød kjøpt på Kiwi)
- 3 fedd hvitløk
- 1/2 squash
- 1 paprika
- 1 rødløk
- 1/2 aubergine
- 12-15 små tomater ( vi brukte Juanita tomater)
- salt og pepper
- 1 ss rød paprika
- 1/2 ts tørket oregano
- 1/2 ts tørket timian
- 3 ss olivenolje
- 5 rause spiseskjeer pesto( spar litt til å smøre utover brødeskivene)
- ruccolaslat
- 285 g Burrata ( fås kjøpt hos meny og andre vel assorterte dagligvarebutikker)
- frisk basilikum, kan sløyfes
Kommentar: Du tenker kanskje at det er unødvendig å bare bruke halvparten av grønnsakene. Og det forstår jeg.
Så da kan du gjøre som jeg gjorde, å kutte alle grønnsakene i sin fulle helhet opp og gjøre som beskrevet ovenfor, bare ha på litt mer olje, et par fedd hvitløk ekstra osv. Og stek alt samtidig i airfryer. Deretter tar du grønnsakene du trenger til toasten og resten kan du bruke i en pastasalat, se bilde under her👇( det eneste jeg har tilsatt ekstra her, er mozzarellakuler og friske urter
Slik gjør du
- Rist brødskivene i airfryeren på 200℃ i 4-5 minutter. Vask, skrell og kutt grønnsakene opp i passende biter. ( finhakk gjerne hvitløken)Ha grønnsakene i airfryeren. Spray over litt olje og ha på krydder og vend alt sammen. Stek grønnsaken på 200℃ i ca. 10 minutter. Rør/ vend på dem halvveis i steketiden.
- Ha pesto på hver brødskive og ha på ruccolaslat. Fordel Burrata utover hver skive. Vend pesto inn i grønnsakene og fordel de oppå Burrataen og brødet. Topp gjerne med litt ekstra pesto og frisk basilikum om ønskelig.