Biffsnadder i Airfryer

Biffsnadder i Airfryer | matpaaminutter

Biffsnadder i Airfryer

Den gode klassikeren fra 80 tallet, inkludert juksesaus fra Toro skal du ikke kimse av.

God fredag folkens! Håper dere har det fint❤

Håper jeg kan friste deg til å ha lyst til å lage denne digge retten her i løpet av helga?

Snadder mat på under 30 minutter

Her snakker vi digg kosemat på få minutter som er skikkelig ujålete og som smaker skikkelig GODT!

Kokken i meg, ville gjerne ha laget ekte bernaisesaus til, men det ble ikke med det denne gangen.

Biff-snadderet ble laget i vår gode venn Airfryer. Lekende lett og middag på tallerken på under 30 minutter!

Ikke fan av Bernaisesaus? Dropp den og bruk peppersaus eller lignende i stedet for. Link til peppersaus i oppskriften

Airfryer eller stekepanne?

Mange vil tenke at en Airfryer er en miniatyr utgave av en varmluftsovn. Og det er for så vidt helt korrekt. Men den er også en fin erstatning, eller et supplement for stekepanna også.

En biffsnadder middag som dette, kan tilberedes på panne og i stekeovn også. For oss som kun er 2 i husstanden, er det ofte mye enklere å ty til Airfryer når vi lager retter som dette. Mindre oppvask, da alt går oppi samme beholder. Kortere steketid osv.

En storfamilie, eller en som skal lage biffsnadder til 5 personer, burde enklest ha puttet poteter i airfryer og kjøtt på panna for raskest og best resultat.

Biffsnadder med Pommes fritt

80 Talls biffsnadder ble som oftest servert sammen med skikkelig fritert pommes fritt.

Jeg valgte å droppe de i dag og gikk for delte småpoteter i stedet.

Men det er ingenting i veien for å bruke pommes til denne retten, bakt potet kan forresten også funke.

Frossen pommes fritt tar omtrent 15 minutter å steke i en airfryer (halvfull) på 180-200℃

Biffsnadder i Airfryer

Dette trenger du til 3 porsjoner

500 g biffkjøtt

3 ss olje

2 ss soyasaus

2 spiss paprika ( eller bruk vanlig rød/grønn paprika)

3-4 mellomstore sjaminjonger

1 stor eller 2 små rødløk

peppermix

salt

Poteter

400-500 g Småpoteter

1-2 ss olje ( for at krydder skal feste seg)

2 ss potet mix krydder, eller en miks av salt, pepper, timian og hvitløk ( Sjekk gjerne ut mine krydderblandinger HER )

Saus

Bernaisesaus, eller peppersaus.

Oppskrift på en digg hjemmelaga peppersaus, finner du HER

Slik gjør du

  1. Del småpotetene i 2 og ha over olje og krydder. Forvarmer du din Airfryer imens du gjør dette kan du spare et par minutter med steking. Ha potetene oppi kurven, 180℃ i 10-12 minutter (kommer litt an på tykkelse og størrelse på potetene)
  2. Imens potetene stekes, kutt biffene i passende strimler og del opp grønnsakene.
  3. Ha ut potetene og legg til siden( gjerne folie over) Hell kjøtt og grønnsaker over i samme kurv. Ha over olje og krydder og bland godt. Øk temperaturen til Max (200-206℃) Stek i CA. 7 minutter. Vend/shake halvveis.
  4. Saus kan tilberedes imens kjøtt og grønnsaker stekes ferdig.
  5. Dersom du ikke liker lune poteter, kan du ha de tilbake i airfryer sammen med resten siste minuttet eller 2.
  6. Hell sausen over og nyyyyyt. Server gjerne sammen med en enkel salat ved siden av.

Kommentar:

Skal du lage dette i mindre mengde enn oppgitt, kan du legge kjøtt og grønnsaker oppi sammen med potetene siste 7 minuttene.

Det gjør ikke noe om de får litt høyere temperatur.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »