Brownie i airfryer | matpaaminutter

 

Saftig Brownie uten tilsatt sukker og likevel smaker den himmelsk!

Kaker er ikke noe vi lager veldig ofte her hjemme. Hadde vi vært «kake elskere» hadde du nok funnet flere kakeoppskrifter her!

Jeg jobbet som kokk i Nordsjøen i en del år. Jobbet jeg natt, var det mitt ansvar lage kakebordet til «LØRDAGEN» ( lørdagsbuffen er ukens høydepunkt)

Var ikke det jeg likte aller best å gjøre, men kaker ble det ALLTID.

Ikke så avansert som mange av de Superflinke kollegaene mine laget!

Ble som oftest disse enkle klassiske kakene, uten for mye dill dall.

Hadde jeg elsket kaker, hadde jeg kanskje likt å lage dem også:)

Jeg har alltid sagt at fikk jeg valget mellom å lage : 3 kaker VS 10 Sauser …..ja da hadde valget vært enkelt for meg. 10 Sauser såklart!!

Heldigvis har jeg en minikokk her hjemme som liker ALL matlaging, ja til og med forarbeidet, som skrelling og kutting.

Kaker intet unntak hos henne. Så da blir det noen kaker i løpet av året likevel:-D

Vi liker begge å dele med andre det som lages. Også denne kaken fikk vi glede andre med.

Reklame, men ingen spons

For å lage denne Brownien, må du ha Bodylab sin bakemix som heter Double Chocolate Brownie.

Jeg bestilte denne hos www.fightit.no sammen med sjokolade frostingen, som også er fra Bodylab.

Ingen av produktene er sponset!

Tok kontakt med Fightit for å høre om jeg kunne publisere oppskriften og det var 0 problem.

Ettersom mange syns den var fristende, er det kjekt å kunne dele den her også!

Kaken er av den «sunnere» typen og kan derfor spises litt av når du vil, ja til og med til frokost hehe.

Er du på utkikk etter en enkel, god og litt sunnere versjon av Brownie, anbaler jeg denne.

Som du da sikkert har skjønt er ikke dette MIN OPPSKRIFT, men fra produsenten Bodylab.no

Oppskrift 1 stk liten kake, 9 kakestykker

  • 200 gram ferdig brownie mix
  • 1 egg
  • 1,25 dl vann
  • 50 gram Sjokoladefrosting, som glasur

Slik gjør du

  1. Tøm posen i en liten bakebolle og ha i egg og vann. Miks det hele godt og ha røren i en smurt eller bakepapirkledd form.
  2. Jeg brukte en 15×15 form
  3. Stekes på varmluft 180 grader i 14-18minutter.
  4. Eller på 200 grader i 12 minutter i Airfryer.
  5. 50 gram av sjokolade frostingen i mikroen sammen med 1 ts olivenolje eller cocosa
  6. Smør så utover kaken og dryss gjerne over litt kakemix/ revet kokos/frukt eller hva du måtte ønske.
 
Stikkord: ,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »
Nyhetsbrev: Få nyeste oppskrifter direkte på epost. Trykk her for å melde deg på
Nyhet! DEN STORE AIRFRYERKOKEBOKA 2 er her. Forhåndsbestill her!
+