Cæsar salat | matpaaminutter

 

Dette er ikke den klassiske versjonen , men ikke så langt unna !

Jeg har droppet krutonger og tilsatte cherrytomater og rødløk i stedet.

Cæsar salat , er for mange en typisk lunsjrett , men den kan fint nytes som middag .

Ha da gjerne litt brød på siden eller litt ekstra kylling .

PS : Denne er også veldig grei ha på glass om du vil ha den med på jobb i lunsjen , eller i en matboks 🙂 Ha da salat i bunn med dressing , deretter grønnsaker og avslutt med kylling& bacon .

Dette trenger du til salaten

  • Hjertesalat / Romano salat
  • Stekt kyllingfilet
  • Stekt baconfilet
  • Rødløk
  • Tomater
  • Revet parmesan
  • Cæsar dressing, se oppskrift like under neste bilde

Slik gjør du

  1. Vask salaten godt og la den renne godt av seg .
  2. Lag dressingen .
  3. Kutt opp tomater og løk. Vend dressingen i salaten ( som du IKKE kutter opp , gjerne bare rive bladene litt hvis de er veldig store ).
  4. Ha oppå kylling, bacon og grønnsakene, før du avslutter det hele med litt revet parmesan ost.

Kommentar:

Til deg som har airfryer, må du gjerne steke kylling og bacon i den. Slipper fettet på komfyren og så går det jo utrolig raskt.

Bacon blir så utrolig crispy i airfryeren!

Cæsar dressing til ca 2-3 personer

  • 2 Eggeplommer
  • 1 ss dijon sennep
  • 2 Ansjosfileter
  • 1 ts 7% eddik
  • 1 kinesisk hvitløk
  • Ca 1-1,5 dl raps olje
  • Saften av en halv sitron
  • 2 ts worchester saus
  • 2 ss revet parmesan
  • 1 ts sukringold

Slik gjør du

  1. Kjør eggeplommer, sennep , ansjos , sitron, hvitløk og eddik i blender/hurtighakker .
  2. Ha i olje litt og litt i en tynn stråle . Ha i revet parmesan og worchester til slutt.
  3. Smak til med litt salt og pepper hvis du føler for det !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »