Dette er ikke den klassiske versjonen , men ikke så langt unna !
Jeg har droppet krutonger og tilsatte cherrytomater og rødløk i stedet.
Cæsar salat , er for mange en typisk lunsjrett , men den kan fint nytes som middag .
Ha da gjerne litt brød på siden eller litt ekstra kylling .
PS : Denne er også veldig grei ha på glass om du vil ha den med på jobb i lunsjen , eller i en matboks 🙂 Ha da salat i bunn med dressing , deretter grønnsaker og avslutt med kylling& bacon.
Dette trenger du til salaten
- Hjertesalat / Romano salat
- Stekt kyllingfilet
- Stekt baconfilet
- Rødløk
- Tomater
- Revet parmesan
- Cæsar dressing, se oppskrift like under neste bilde
Slik gjør du
- Vask salaten godt og la den renne godt av seg .
- Lag dressingen .
- Kutt opp tomater og løk. Vend dressingen i salaten ( som du IKKE kutter opp , gjerne bare rive bladene litt hvis de er veldig store ).
- Ha oppå kylling, bacon og grønnsakene, før du avslutter det hele med litt revet parmesan ost.
Kommentar:
Til deg som har airfryer, må du gjerne steke kylling og bacon i den. Slipper fettet på komfyren og så går det jo utrolig raskt.
Bacon blir så utrolig crispy i airfryeren!
Cæsar dressing til ca 2-3 personer
- 2 Eggeplommer
- 1 ss dijon sennep
- 2 Ansjosfileter
- 1 ts 7% eddik
- 1 kinesisk hvitløk
- Ca 1-1,5 dl raps olje
- Saften av en halv sitron
- 2 ts worchester saus
- 2 ss revet parmesan
- 1 ts sukringold
Slik gjør du
- Kjør eggeplommer, sennep , ansjos , sitron, hvitløk og eddik i blender/hurtighakker .
- Ha i olje litt og litt i en tynn stråle . Ha i revet parmesan og worchester til slutt.
- Smak til med litt salt og pepper hvis du føler for det !