Hjemmelaget Chicken Curry | matpaaminutter

 

Hvordan lage hjemmelaget chicken curry, like godt om ikke bedre enn det du får på restaurant. Det viser jeg deg i dag.

Rask, enkel og knallgod kyllinggryte med curry. Skikkelig smaksrik middagsrett som du kan imponere middagsgjestene med

Akkurat hvor spicy du vil ha den, kan du selv bestemme!

,Dette er en sånn type middag du kanskje bør lage litt for mye av, hvis du skjønner. Den er nemlig smaker nemlig enda bedre på dag 2.

Eller som middag nummer 2 som min datter bruker å gjøre på kvelden. Dette er nemlig en storfavoritt.

Gryteretten kan også lages til større anledninger som en bursdag, klubbkveld eller lignende.

Sausen er glutenfri

Kyllingfavoritt

Ha gjerne godt tilbehør ved siden av, som kokt ris, godt brød og eller gjerne en deilig salat.

Jeg har for eksempel tilgode at våre gjester IKKE har bedt om påfyll av denne digge retten.

Har flere venner som har lagt sin elsk på denne!

Prøv den du også, håper du vil like den like mye som oss❤

PS: Nye bilder kommer snart!! I mellomtiden se gjerne denne korte videoen når jeg lager chicken curry her

Hjemmelaget chicken curry like god som på den beste restaurant. Akkurat passe sterk

OPPSKRIFT 4 PERSONER

  • 4 stk kyllingfilet, skjær i passe biter
  • 1-2 poser boil in bag ris fullkorn / villtris /jasmin

Saus

  • Olje til steking
  • 1 kepa løk
  • 1 eple (skrelles)
  • 1 stor kinesisk hvitløk /2fedd
  • ½ rød chili ( velg mengde etter din smak)
  • 2 ss revet ingefær
  • 2 ss karri pulver
  • 1 boks kokosmelk lett
  • 6 dl kyllingkraft
  • Salt og pepper

Grønnsaker

  • 1/2 brokkoli
  • 1 rød paprika
  • 1 grønn paprika
  • i boks ananas ringer med halvparten av juicen
  • 4 vårløk
  • 1/2 squash
  • 2 håndfuller spinatblader
  • 1 boks vannkastanjer
  • 1 boks bambusskudd
  • 2 ss sukringold / 1 ss sukker

SLIK GJØR DU

  • Kok ris som anvist på pakken.
  • Stek deretter løk, chili , hvitløk , ingefær og eple i litt olje.
  • Tilsett karri og rør godt. Tilsett deretter kraft og kokosmelk . Gi det et oppkok og kjør deretter glatt med stav mixer.
  • Ha så i kylling som du først forsteker i panne. Ha i grønnsakene til slutt. La den stå på svak varme og godgjøre seg.
  • Smak til og jevn med maizena til ønsket konsistens. Ha i spinat og vårløk like før servering.

PS : Setter stor pris på om du vil dele oppskriften med venner og familie❤❤

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »