Crispy kyllingwrap | airfryer | matpaaminutter

 

Vi liker vel alle Enkel, sunn og næringsrik mat som er raskt å lage ??

Kyllingwraps som kan kan nytes hvor som helst, når som helst.

Den kan fint lages dagen før, så lenge den oppbevares kjølig.

Perfekt turmat/matpakke, lunsj, middag og til og med som snacks en kveld!

Det aller beste, må nesten være at den lages på veldig FÅ MINUTTER!

Denne gangen har jeg testet ut en krydder miks fra Santa Maria som heter «crispy chicken spice mix»

Stekte kyllingen i Airfryer, i panne, eller i ovnen. Den skal være crispy utenpå og saftig inni.

Angelica på 5 år, syns det var veldig godt, så blir ikke lenge til neste gang.

Oppskrift til 2 wraps

  • 2 fullkorn lefser/ Tortilla
  • 250 g kyllingfilet
  • 1/2 pk crispy chicken spice mix fra santa maria
  • 1/2 ss olje
  • 1/2 mango
  • 2 mini agurk
  • 2 mini paprika
  • Ruccula salat
  • Tzatziki dressing, se oppskrift under

Slik gjør du

  1. Skjær kyllingen opp i mindre stykker og bland i kryddermiksen, tilsatt olje. Legg i Airfryeren og stek på 200 grader i ca 10 minutter. vend kyllingen halvveis, eller rist kurven godt. Har du ikke airfryer, legger du kyllingen på stekebrett men bakepapir og stek i ovnen på 200 grader i Ca. 10-15 minutter.
  2. Kutt opp grønnsaken og smør så Tzatziki utover Wrapsene og legg salat oppå. Fordel så grønnsakene over og avslutter med kyllingen og ha på litt dressing.
  3. Brett kantene inn mot midten og rull den sammen. Pakk den gjerne i matpapir eller i folie om du ikke skal spise den en gang.

Oppskrift Tzatziki

  • 2 dl gresk yoghurt
  • 1 fedd hvitløk
  • 1/2 ts salt
  • 1 agurk
  • liten klype sukrin gold /sukker
  • kvernet pepper
  • lime

Slik gjør du

  1. Riv agurken på et rivjern og ha på saltet. La det trekke i Ca. 5 minutter.
  2. Klem ut saften ved å pakke agurken i et håndkle.
  3. Bland sammen alt det andre og smak til med pepper og lime.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »