Eggewrap med spekeskinke | matpaaminutter

 

God kveld!

Da var det Eggewrap som sto for tur på Bloggen.

Den kan lages i utallige varianter og fylles med det meste.

Dette er en meget kjapp, enkel og ikke minst smaksrik rett.

Du lager den på ca 5 minutter og den passer som frokost, lunsj, kveldsmat eller som matpakke.

Kanskje dette kan bli din nye frokost favoritt??

 

Oppskrift 1 Wrap

  • 2 egg små, eller 1 stort egg
  • 0,5 ts Gurkemeie, kan droppes
  • 1 ss lettmelk
  • Kvernet pepper
  • Liten klype salt
  • 1 ss frisk timian eller halt ts tørket
  • 3 skiver Stranda skinke
  • 2 skiver lett hvitost
  • 2 ss granateple
  • Halv tomat
  • 3-4 skiver rødløk
  • Salat, hjertesalat

Slik gjør du

  1. Varm opp stekepanne og visp egget godt og ha i melk og Gurkemeie. Ha egget over i stekepanne og strø på krydder og urter.
  2. Skru av platen og sett panna litt til siden. Når den er ikke lengre har rennende væske på toppen,er den ferdig.
  3. Snu stekepannen og «dropp» Wrappen på en tallerken og kjøl så vidt ned før du fyller den med grønnsaker, skinke og ost.
  4. Rull den sammen og server.

Kommentar: Skal du ha den som matpakke, pakk den i matpapir eller aluminium folie


Bruk #matpaaminutter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »