Inneholder annonselenker
Jeg er OBSESSED! jeg trodde jeg hadde laget alt med poteter, men så kom denne!
Denne enkle, deilige og sprø wrappen er laget med KUN 2 ingredienser, tenk det.
Wrappen tok meg med storm og jeg er sikker på at den vil gjøre det samme med deg. Min kjøre datter på snart 12 år sa: «mamma, dette var helt sinnsykt godt, dette MÅ vi lage igjen snart. Mye bedre en brød og baguetter» – Musikk i mine ører❤️❤️
Ikke rart den har tatt internettet med storm, Og i dag skal du få 2 varianter fra meg. Hvilken vil du teste først? Potet eller søtpotet? 🍠🥔
Hvorfor lage denne🌯
- Den er glutenfri, som for mange er viktig og siden den ikke er tilsatt mel som vanlige wraps, er denne et sunnere alternativ.
- Den inneholder kun 2 ingredienser og er superenkel for ALLE å lage.
- Rimelig og godt! Du får ca. 4 wraps av 1 søtotet og 2 av en vanlig potet i normal størrelse.
- Du kan fylle de med all slags godt pålegg, bare å bruke fantasien.
- Kan nytes varm som kald
Kan den lages i airfryer?
Ja det kan den. Men du får bare laget 1-2, alt ettersom. Er det bare et par du skal lage, må du gjerne bruke airfryeren. MEN…vær obs på at dette er svært lett mat som fort kan fly opp i varme elementene dine. Bruk gjerne en rist eller lignende for å holde alt på plass.
Jeg bruker ovnen og lager gjerne 6-8 stk. Du kan fryse dem eller oppbevare noen dager i kjøleskapet. De holder seg godt. De er også utrolig gode å varme opp igjen, blir som nystekte. Da er AIRFRYEREN helt genial å bruke! Lage dem i airfryer, stek den da på 180℃ i ca. 10 minutter. Men vent med å ta på osten til det gjenstår ca. 5 minutter.
Dersom de skal varmes opp igjen i airfryer, tar du den på 190℃ i 2 minutter.
Mandolin eller kniv?
Jeg syns resultatet er best med mandolin. Går raskt da den kutter løvtynne skiver. Ostehøvel kan også benyttes og du kan bruke en kniv. Skjør da så tynne slicer som overhodet mulig. Og pass på fingrene. Jeg har lagt link i bildene under til de av dere som ønsker å kjøpe mandolin. Et redskap vi bruker veldig ofte her i hus. Hadde en svær før fra Tuppeware som tok altfor stor plass. Jeg har det settet med mandolin og rivjern. Det er forresten en fin gave å gi bort til en matglad sjel ( om de ikke alt har det) Det settet er også på tilbud nå hos Bakeren og Kokken
I tilbehørspakken min får 3 etasjerister med huller i, for de av dere som trenger det. Rabattkode MPM250 gir deg hele 250 kr i rabatt hos panetti.no
Hva er godt å fylle disse digge wrapsene med?
Du kan ta på akkurat det du har lyst på.
Jeg laget 2 varianter.
- Salat, agurk, tomat, ost og skinke
- Salat, agurk, epleskiver, spekeskinke, chili marmelade og burrata, helt amazing kombinasjon.
Dette trenger du til ca. 4 wraps
- 1 søtpotet, prøv å finne en som er avlang. eller 2 medium store poteter
- Ca. 100 g revet ost
- Olje til å spraye eller pensle bakearket med. Du må ikke, men enklest å løsne dem da.
- hvitløkpulver, Salt og pepper om ønskelig
Slik gjør du
- Bruk en mandolin, ostehøvel eller en kniv og kutt opp poteten i tynne skiver.
- Ha bakepapir på et brett og smør det med et tynt lag olje. Fordel potetene utover tett i tett og delvis lagvis, se bilder over. Og REELS HER. Ha på krydder om ønskelig og strø over revet ost.
- Stek i forvarmet stekeovn på 190℃ i 10-15 minutter. De er ferdig når de har fått en gyllen og fin farge.
- La de kjøle seg såvidt ned og snu dem slik at fyllet legges på den mykeste delen før du fyller dem med all slags godt. Da får du en deilig og sprø utside på wrappen din. Velbekomme.
Kommentar: Se tips ovenfor for tips om oppbevaring og holdbarhet.
Tagg meg med @matpaaminutter #matpaaminutter #airfryertrude
I morgen skal dere få enda en oppskrift, så sjekk gjerne innom igjen snart.
Klem fra Trude❤️