Fiskemiddag på 5 minutter

 

God kveld!

Hvem vil ikke ha bedre tid på ettermiddagen eller stresse mindre med middagen i ukedagene?

I dag tenkte jeg fortelle deg litt om hvordan du enkelt kan lage denne retten, på KUN 5 MINUTTER og gi deg gode tips og råd om hvordan du kan klare å spare tid i hverdagen din .

Håper du vil ta til deg disse tipsene, slik at du kan få fargerik og sunn mathverdag. Og det uten at det skal bli et stress for deg eller ta for mye av tiden din.

Slipp kidsa løs på kjøkkenet og la de delta i matlagingen!

Sett de til skrelling og kutting , la de få bake sammen med deg , la de steke pannekaker og kjøttdeig osv. Alt etter hva alderen tillater selvsagt…..lar ikke en på 2 år stå alene å kutte poteter liksom.

Barna vil få en mestringsfølelse, bedre kunnskap om mat og ikke minst lærer de hvordan maten blir til og hvor den kommer fra.

Dette kommer jeg definitivt til å skrive mer om siden……

Uansett, søndagen bruker vi til å se gjennom kjøleskap og evt. fryseboks. Få en oversikt over hva som bør brukes opp og hva som mangler. Det gjør ukeshandelen enklere og middagsplanen for uka kan settes opp.

Forberedelser

Vi bruker å skrelle og kutte grønnsaker, det vil si mini på 5 år gjør den del av jobben.

Vi oppbevarer da grønnsakene i tette bokser i kjøleskapet og blir derfor veldig lett tilgjengelig Muligheten for at de da blir brukt, er MYE større !

I blant koker vi opp endel poteter på søndagen og gjerne blansjerer endel grønnsaker for de neste 2-3 dagene.

De er da klar til bruk og du kan steke, grille, ha i supper og gryter eller ha i salat osv.

Poteter kan kuttes og stekes og middagen er plutselig raskt på bordet.

Er bare å ta ønsket mengde ut av boksen og rett i panna / oven / airfryer osv.

Ferdig kokte poteter og grønnsaker holder seg i ca 3-4 dager i tett boks i kjøleskapet .

Har du en veldig travel uke føre deg , så er dette en genial måte å gjøre middagslagingen litt mer lettvint og slippe korte løsninger som å hive en Grandiosa i ovnen ( selv om det er lov iblant også).

Fiskekaker med grønnsaker på 5 minutter

Som jeg i dag Heiv 3 fiskekaker i Airfryeren ( må gjerne ta de i panne ) satt på stekepanne og delte opp de ferdig kokte potetene i skiver. Stekte de i litt olje, så en håndfull blomkål og gulrot oppi ( som også var ferdig kokt ) og vendte

inn spinatblader. Krydret med salt, pepper og frisk timian .

3 minutter senere, var fiskekakene og grønnsakene klare. Elsker slike middager. En airfryer gjør livet enklere og artigere.

Ha en fortsatt fin mandagskveld!!

Og ta deg gjerne en tur ut i kjøkkenet. Se om det er noe du kan få gjort i kveld , som kan gjøre de neste dagene enklere !

Kanskje får du bedre tid med barna på ettermiddagen, eller tid til overs som du kan bruke på deg selv❤❤

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »
Bestill boka mi DEN STORE AIRFRYERKOKEBOKA til 349,– Fri frakt og 1–4 dagers levering.Trykk her for å bestille!
+