Fisketaco med ørret

 

Fisketaco med ekstra sprø ørretfilet, virkelig en innertier! Eller skal man si fredagstaco med en liten vri.

Snart helg kjære lesere og hva med å lage denne Taco versjonen i helgen?

En enkel måte å få sneket inn et ekstra måltid med fisk i uken. Og som faktisk barna vil elske ( forhåpentligvis)

Med gode grønnsaker og herlige sauser kan du servere fisken i tacoskjell eller lefser/lomper.

Fisketaco kan du lage uansett hvilken dag det er.

Får du rester av fisk, tilbehør og sauser, fortvil ikke.

Pakk det inn i lefser så har du lunsj/matpakke klar for neste dag!

Jeg brukte Airfryer til å steke fiskepinnene i og det tok knappe 5-6 minutter.

Går nok raskt i en vanlig stekeovn, men beregne noe lengre tid!

Oppskrift beregnet ut fra 700 gram ørretfilet

  • 700 gram ørretfilet, skinn og bein fri
  • 2 poser taco krydder, eller hjemmelaget taco krydder
  • 3 egg, sammenvispet
  • Ca. 4 dl cornflakes
  • Lomper/maislefser/tortilla/tacoskjell
  • Salat baby leaf
  • Mango& agurksalat, se her
  • Syltet rødløk
  • Guacamole , se her
  • Lettrømme
  • Bbq saus ( Badass fra Wildly delicious smaker AMAZING) men selges kun i spesial forretninger. Så finn din favoritt Bbq eller søk etter Bbq i søkefeltet her for hjemmelaget.

Slik gjør du

Tilbehøret kan lages i forveien!

  1. Del torskefiletene i passe tykke strimler. Krydre med tacokrydder og bland det godt utover på alle sider av fiske stykkene.
  2. Knus cornflakes i en pose, men ikke la det bli helt pulverisert. Dypp fisken i egg og deretter i cornflakes. Legg de så i airfryer og la det steke på 190 grader i 5-6 minutter.
  3. I stekeovn, legg dem på bakepapir og la de steke på Ca. 200 grader i en forvarmet ovn i Ca. 7-8 minutter eller til de har fått en fin, gyllen og crispy skorpe.

Airfryet panert ørret

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »