Frokostwraps med egg og bacon| matpaaminutter

 

Frokost/lunsj wrap ( Quesadilla ) med egg og bacon, et skikkelig digg måltid som i tillegg er lynkjapt og ikke minst enkelt å lage!

Jeg tror at dette fort kan bli en suksess både for voksne og barn.

Den er aller best å spise varm, men kan helt fint pakkes med i lunsjboksen:-)

Gi den gjerne et forsøk. Om du ikke liker alt jeg har pakket inni denne, så har du kanskje blitt inspirert til å lage din egen vri på den!

Ha en fortsatt fin Påske<3

Du trenger ikke mange INGREDIENSER, som du ser på bildet ovenfor. Pluss pepper og olje.

Sjekk gjerne ut min REEL-video for å se hvordan vi laget dette, se her

 

Ingredienser til 1 wraps

  • 1 tortilla lefse
  • 1 egg
  • ferdig stekt bacon
  • 1/2 avokado
  • 1/2 tomat
  • 2 ss revet mozzarella
  • olje/fett til steking
  • Pepper

Slik gjør du:

  1. Finn frem alle ingrediensene. Visp egget godt i en skål. Del opp avokado og tomater.
  2. Sett stekepanne på varme, men ikke fullt. Ha i egget og sving litt på pannen slik at egget fordeler seg godt utover. Legg deretter på lefsen. La den ligge til du ser at egget har festet seg i lefsen.
  3. Vend om og begynn å legge på fyllet. Slik du ser i bildene over. Jeg begynte med bacon, etterfulgt av avokado, tomat, revet ost og litt pepper.
  4. Brett så begge kanter inn mot midten. Snu den slik at kantene, slik at kantene blir limt godt sammen. Snu deretter og stek på andre siden til den har en fin og gyllen farge.
  5. Ta den ut av stekepanna og server slik den er, eller del den opp med et pizzahjul.
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »