Lasagne med små endringer, som vil gi deg en bedre metthet følelse og som i tillegg smaker vel så bra
Vi lager ofte Lasagne med lomper i stedet for pasta plater, men i dag har vi fullkorn pasta plater i. Mens ostesausen, er erstattet med Cottage cheese!
Salat er en absolutt nødvenighet til Lasagne, synes jeg i hvertfall
Vi bruker for det meste oljer og eddik i salater og ikke majones dressinger.
Smaksans, men vil anbefale deg å ta en tur innom Olivers& Co og få litt veiledning.
Der har de mange gode oljer og eddiker som jeg anbefaler på det sterkeste å prøve ut!
OPPSKRIFT 4 porsjoner
- 400gkarbonadedeig
- 1 løk
- 2 fedd hvitløk
- 400 ml hermetiske tomater
- 2 ss tomatpure
- 1/2 dl vann
- 1/2 dl lett matfløte
- 1 ss paprikakrydder
- 1 ss sukrin gold
- 1 ts basilikum ( frisk om du har)
- 1 ss timian
- Salt og pepper
- Fullkorn pastaplater
- 1 stor box cottage cheese
- 200 g revet lett ost
Slik gjør du
- Brun karbonadedeigen i en stekepanne i litt olje. Finhakk løk, hvitløk og ha det over i kjøttet. La det surre til løken er blank. Ha i tomatpure og krydder. Tilsett de hermetiske tomatene og kok opp. Smak til. La det putre på medium varme i 5 minutter
- Legg kjøttsaus, pastaplater og Cottage cheese lagvis i en ildfast form, og avslutt med ost på toppen. Stekes på 180° i Ca. 30 min
- Server med en deilig salat, kan bestå av for eksempel : feldsalat, paprika, tomater, agurk, rødløk. fetaost og lime Blandet i eddik og balsamico som dressing (Som avbildet).