Fullkorns Lasagne med cottage cheese | matpaaminutter

 

Lasagne med små endringer, som vil gi deg en bedre metthet følelse og som i tillegg smaker vel så bra

Vi lager ofte Lasagne med lomper i stedet for pasta plater, men i dag har vi fullkorn pasta plater i. Mens ostesausen, er erstattet med Cottage cheese!

Salat er en absolutt nødvenighet til Lasagne, synes jeg i hvertfall

Vi bruker for det meste oljer og eddik i salater og ikke majones dressinger.

Smaksans, men vil anbefale deg å ta en tur innom Olivers& Co og få litt veiledning.

Der har de mange gode oljer og eddiker som jeg anbefaler på det sterkeste å prøve ut!

OPPSKRIFT 4 porsjoner

 

  • 400gkarbonadedeig
  • 1 løk
  • 2 fedd hvitløk
  • 400 ml hermetiske tomater
  • 2 ss tomatpure
  • 1/2 dl vann
  • 1/2 dl lett matfløte
  • 1 ss paprikakrydder
  • 1 ss sukrin gold
  • 1 ts basilikum ( frisk om du har)
  • 1 ss timian
  • Salt og pepper
  • Fullkorn pastaplater
  • 1 stor box cottage cheese
  • 200 g revet lett ost

Slik gjør du

  1. Brun karbonadedeigen i en stekepanne i litt olje. Finhakk løk, hvitløk og ha det over i kjøttet. La det surre til løken er blank. Ha i tomatpure og krydder. Tilsett de hermetiske tomatene og kok opp. Smak til. La det putre på medium varme i 5 minutter
  2. Legg kjøttsaus, pastaplater og Cottage cheese lagvis i en ildfast form, og avslutt med ost på toppen. Stekes på 180° i Ca. 30 min
  3. Server med en deilig salat, kan bestå av for eksempel : feldsalat, paprika, tomater, agurk, rødløk. fetaost og lime Blandet i eddik og balsamico som dressing (Som avbildet).

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »