Lasagne fullkorn med cottage cheese | matpaaminutter

 

Lasagne med små endringer , som vil gi deg en bedre metthet følelse og som i tillegg smaker vel så bra !

Vi lager ofte Lasagne med lomper i stedet for pasta plater, men i dag har vi fullkorn pasta plater i. Mens ostesausen, er erstattet med Cottage cheese!

Salat er en absolutt nødvenighet til Lasagne, synes jeg i hvertfall

Vi bruker for det meste oljer og eddik i salater og ikke majones dressinger.

Smaksans, men vil anbefale deg å ta en tur innom Olivers& Co og få litt veiledning.

Der har de mange gode oljer og eddiker som jeg anbefaler på det sterkeste å prøve ut !

OPPSKRIFT

 

  • 400gkarbonadedeig
  • 1 løk
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 boks hakkede tomater
  • 2 ss tomatpure
  • 0,5 dl vann
  • 0,5 dl lett matfløte
  • 1 ss paprikakrydder
  • 1 ss sukrin gold
  • 1 ts basilikum ( frisk om du har)
  • 1 ss timian
  • Salt og pepper
  • Fullkorn pastaplater
  • 1 stor box cottage cheese
  • 200 g revet lett ost

Slik gjør du

  1. Legg kjøttsaus, pastaplater og CC lagvis og avslutt med ost. Stekes på 180° i Ca. 30 min
  2. Server med en deilig salat, med : Feldsalat Paprika Tomater Agurk Rødløk Fetaost Lime Blander i eddik og balsamico som dressing(Som avbildet ) som jeg blander og har over salaten

PS:: Husk å bruk #matpaaminutter hvis du legger ut bilder av mat du lager

 

 

Stikkord: ,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »