Airfryet eple&currysaus| airfryer | matpaaminutter

SUPER ENKEL middag som lages på 20 minutter!!

Er du en mange som ønsker å spise mer fisk og eller trenger inspirasjon til enkle fiskemiddager på travle dager.

Så vil jeg anbefale deg å teste ut denne.

Sunn og god middag for hele familien.

Laksen på bildet her, ble grillet i Airfryer, men denne kan du uten problem steke i panne, eller i stekeovn!

Denne blir fort en av barnas favoritter også.

Denne egner seg godt å varme opp igjen, så lag gjerne flere porsjoner. Kan fint stå i kjøleskapet noen dager.

Oppskrift 2 personer

250 gram Laks/ørret

120 fullkornris

brokkoli

Til saus

1 dl kokosmelk lett

1 eple uten skall

1-2 ts sukringold ( eller en liten ts sukker)

2 ts karripulver

salt&pepper

chili, hvis ønskelig

SLIK GJØR DU

Kok ris som anvist på pakken.

Grill laksen i Airfryer 175 i ca. 8-10 min, eller i stekeovn på 180 i ca.10-12 minutter. Kommer ann på tykkelsen på filetene.

Kok opp kokos melken og ha i eple ( raspes på rivjern) , karri og sukrin.

La det få et oppkok og skru ned varmen umiddelbart og bare la den småputre et par minutter. Smak til!

Server med ris og dampet brokkoli.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »