Laks med eple-og karrisaus | airfryer | matpaaminutter

 

Superenkel fiskemiddag som lages på 20 minutter!

Er du en mange som ønsker å spise mer fisk og eller trenger inspirasjon til enkle fiskemiddager på travle dager.

Så vil jeg anbefale deg å teste ut denne. Sunn og god middag for hele familien.

Laksen på bildet her, ble grillet i Airfryer, men denne kan du uten problem steke i panne, eller i stekeovn!

Denne blir fort en av barnas favoritter også.

Denne egner seg godt å varme opp igjen, så lag gjerne flere porsjoner. Kan fint stå i kjøleskapet noen dager.

Oppskrift 2 personer

  • 250 gram Laks/ørret
  • fiskekrydder
  • 120 fullkornris
  • brokkoli

Til saus

  • 1 dl kokosmelk lett
  • 1 eple uten skall
  • 1-2 ts Sukrin Gold ( eller annen søtning)
  • 2 ts karripulver
  • salt &pepper
  • chili, valgfritt

SLIK GJØR DU

  1. Kok ris som anvist på pakken.
  2. Grill laksen i airfryer 175 i ca. 8-10 min, eller i stekeovn på 180 i ca.10-12 minutter. Kommer an på tykkelsen på filetene.
  3. Kok opp kokos melken og ha i eple ( raspes på rivjern), karri og sukrin. La det få et oppkok og skru ned varmen umiddelbart og bare la den småputre et par minutter. Smak til!
  4. Server med ris og dampet brokkoli.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »
Bestill boka mi DEN STORE AIRFRYERKOKEBOKA til 349,– Fri frakt og 1–4 dagers levering.Trykk her for å bestille!
+