Super enkel salat som passer perfekt til sommerens grillmat eller som en rett i seg selv!
En fin måte å få brukt opp rester av ris og eller grønnsaker.
Rissalat kan varieres i det uendelige og versjonen jeg deler med deg i dag, er av den litt syrlige sorten.
Har brukt hvitvin eddik med paprikasmak og urtesalt som passer godt til sommermat.
Du velger selv om du vil servere den lun eller kald.
Brukte rissalatensom tilbehør til helstekt kylling, marinert i Barbequesaus.
Barbequesaus er smakfull, men siden den er nokså søt på smak, passet det veldig godt med en frisk salat på siden.
//REKLAME
Jordbær marinert i Balsamico og ruccula salat med lime saft og urtesalt
Dette trenger du
Ferdig kokt ris av det slag du ønsker
løk
paprika
mais
agurk
Salt&pepper
hvitvin eddik med paprika smak ( Har du ikke hvitvin eddik med paprika smak, bruk lime, dråper hvitvin eddik&paprika krydder i stedet / eller granateple eddik)
Slik gjør du
Kok ris og avkjøl, eller bruk rester hvis du har.
Vend i grønnsakene og tilsett eddik. Bland godt og smak til med salt og pepper.
PS: Oljer og eddik handler jeg stor sett hos Oliviers &Co her i Bergen.
Der har de størst og best utvalg ihvertfall i mine øyne.
Bor du I Bergen, så stikk gjerne innom de for en herlig smak runde:)