Grønnkålsalat

Grønnkålsalat med nektariner og fetaost | matpaaminutter

Grønnkålsalat med nektariner og fetaost

Grønnkålsalat, perfekt tilbehør til grillmaten!

Lettvint og sommerlig salat som du kan spise alene eller som tilbehør til de fleste typer kjøtt og fisk.

Ubehandlet grønnkål har en veldig kraftig smak, men den blir mildere når den blir blir blandet sammen med oljedressingen.

Nederst på siden ser du bilde av hva vi serverte denne salaten sammen med.

Oppskrift på den er like om hjørnet.

Lun eller kald grønnkålsalat?

Salaten kan også varmebehandles. Stek da alle grønnsakene og frukten i en stekepanne med høy kant i litt olje. Smak til og ha på fetaost like før servering.

Grønnkålsalat med fetaost og nektariner

Som tilbehør til 4 personer trenger du

  • 150 g grønnkål
  • 3 nektariner
  • 1 stor rødløk
  • 1 liten paprika
  • 40 g fetaost

Dressing

  • 4 ss basilikumolje, eller en god nøytral olje
  • saften av en halv sitron
  • 1/2 ts urtesalt eller salatkrydder og nykvernet pepper

Slik gjør du

  1. Ha grønnkålen i en stor skål, eller på et serveringsfat. Kutt nektariner, løk og paprika opp i passe tynne skiver og vend inn i grønnkålen. Bland sammen ingrediensene til dressingen og bland den godt, bruk gjerne hendene.
  2. Smuldre over fetaost ved servering.
Grønnkålsalat
Nakkekotelett med grønnkålsalat

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »
Bestill boka mi DEN STORE AIRFRYERKOKEBOKA til 349,– Fri frakt og 1–4 dagers levering.Trykk her for å bestille!
+