Hjemmelaget coleslaw, perfekt tilbehør til grillmat

Hjemmelaget Coleslaw | matpaaminutter

Coleslaw hjemmelaget | matpaaminutter
Hjemmelaget coleslaw

Coleslaw, en amerikansk kålsalat som passer perfekt til grillmat!

Spesielt godt til burger og spareribs! Saftig og god salat med masse smak og som er enkelt å tilberede.

En noe magrere versjon av klassikeren

Jeg har en magrere versjon. Men det betyr ikke at du må det. Bruk vanlig rømme og ekte majones om du ønsker det.

Coleslaw tar maks 10 minutter å lage. Den kan gjerne lages en dag i forveien også.

Selv om den passer perfekt til grillmat, kan du også servere den til fiskekaker, stekt fisk, kyllingklubber m.m.

Oppbevares i kjøleskapet i en tett boks eller glass i opptil ca. 5 døgn.

Oppdaterte bilder mai 2022! Oppskrift publisert første gang 14 juni 2018

Coleslaw

Oppskrift til 6-8 porsjoner

  • 1/2 medium stor hodekål
  • 2 små til medium store gulrøtter
  • 2,5 dl lettrømme/mager kesam
  • 3 Ss lett majones
  • 2 Ss Worchester saus, kan erstattes med soyasaus
  • 8-10 dråper tabasco, eller etter smak
  • 2 ts sukker, eller annen søtning
  • saften av en halv liten sitron
  • salt og pepper
Coleslaw, perfekt tilbehør til all type grillmat

Slik gjør du

  1. Finsnitt hodekål og gulrøttene kan være grei ta på rivjern.
  2. Bland majones og rømme/kesam sammen med alt av krydder og sauser. Vend det så inn i kål og gulrot blandingen. Litt og litt, slik at du får den konsistensen du ønsker.
  3. SMAK TIL med litt salt og pepper.

Kommentar:

For mer kremet konsistens, har du i mer majones/rømme, eller omvendt om du ønsker den mindre kremet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »
Bestill boka mi DEN STORE AIRFRYERKOKEBOKA til 349,– Fri frakt og 1–4 dagers levering.Trykk her for å bestille!
+