Hjemmelaget Italiensk salat | matpaaminutter

 

Pålegg salaten du aldri blir lei, men som du kanskje aldri lager selv? Det er enkelt å bare stikke innom butikken å ta meg seg et beger, men hjemmelaget er hakket bedre. Her får du salat som knaser i munnen.

Denne lager du på 5 minutter og den holder seg en ukes tid i kjøleskapet.

Faktisk er det ikke BARE en pålegg salat. Denne kan du ha som garnityr til både kjøtt og fisk, JA til og med BURGER kan du servere den til!!

Oppskriften jeg har laget, er den sunne varianten. DU kan gjerne bytte ut med de fetere meieri produktene, hvis du ønsker det altså:)

Oppskrift

  • 200 g finsnittet hodekål
  • 3 gulrøtter, rasp på rivjern
  • 1 boks mager kesam
  • 60 g majones, lett
  • 2 ts sukringold
  • 1 ts lime juice
  • 1/2 ts salt
  • 1/2-1 ts pepper
  • 4 dråper tabasco
  • 1 ss worchester saus

Slik gjør du

  1. Bland alt sammen godt og smak til. Personlig bruker jeg litt mer tabasco i, men dette må du selv kjenne på 🙂
  2. Juster på mengde med kesam til du får konsistens du ønsker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »