Travle ettermiddager med barn som skal på fritidsaktiviteter eller hektiske morgener som krever en rask matpakke løsning? Disse hjertefiskekakene i pitabrød er laget i airfryeren på få minutter og er både sunne og smakfulle. Perfekt for hele familien!
Pitabrød fylt med salat, fiskekaker og rømme har vært en stor favoritt her i lengre tid. En rask og enkel rett som til og med en 10 åring kan lage selv.
Her er det bare å fylle opp med favoritt grønnsakene og nyte denne lynraske retten.
Jeg tilberedte dette i airfryer da det går lynraskt. I tillegg langt mindre oppvask og søl.
Her i huset elsker vi hjertefiskekakene fra Madam Bergen. Disse inneholder 50%fisk og er gode på konsistens og smak. Skikkelig fluffy og gode.
Til 2 personer trenger du
- 2 Pitabrød
- 4 fiskekaker, gjerne hjertefiskekaker
- isbergsalat eller krispsalat
- paprika
- tomat
- agurk
- rømme eller creme fraiche
Slik gjør du
- Legg fiskekakene i airfryeren sammen med pitabrød om du har frosne brød. Du kan legge brødene oppå fiskekaken. Dersom du har tinte brød, kan du legge brødene inni når det gjenstår 3 minutter. Ingen olje er nødvendig.
- Stek fiskekakene på 180℃ i ca. 4-5 minutter.
- Kutt salat og grønnsaker opp i strimler.
- Del pitabrødene i to på tvers og åpne opp brødene. Smør gjerne litt rømme på innsiden og fyll på med salat, grønnsaker og fiskekaker.
Tips : Dersom du sender dette med i matpakken til barna. legg det delte pitabrødet i aluminiumsfolie og det andre i matboksen slik at de selv kan fylle i brødet og du unngår at brødet blir bløtt og soggy.
- Pasta med kremet tomatsaus og kalkun | Sunnere familiemiddag på under 25 minutter
- Hjertefiskekaker i pitabrød laget i airfryer | Sunn og enkel middag på under 10 minutter
- 10 Sunne og smakfulle middager laget i airfryer | matpaaminutter
- Slik bruker du ribberestene | oppskrift ribbeburger i airfryer
- 10 Enkle og gode oppskrifter på julemat i airfryer | matpaaminutter