Hjertefiskekaker i pitabrød laget i airfryer | Sunn og enkel middag på under 10 minutter

Hjertefiskekaker i pitabrød | airfryer oppskrift

Travle ettermiddager med barn som skal på fritidsaktiviteter eller hektiske morgener som krever en rask matpakke løsning? Disse hjertefiskekakene i pitabrød er laget i airfryeren på få minutter og er både sunne og smakfulle. Perfekt for hele familien!

Pitabrød fylt med salat, fiskekaker og rømme har vært en stor favoritt her i lengre tid. En rask og enkel rett som til og med en 10 åring kan lage selv.

Her er det bare å fylle opp med favoritt grønnsakene og nyte denne lynraske retten.

Jeg tilberedte dette i airfryer da det går lynraskt. I tillegg langt mindre oppvask og søl.

Her i huset elsker vi hjertefiskekakene fra Madam Bergen. Disse inneholder 50%fisk og er gode på konsistens og smak. Skikkelig fluffy og gode.

Til 2 personer trenger du

  • 2 Pitabrød
  • 4 fiskekaker, gjerne hjertefiskekaker
  • isbergsalat eller krispsalat
  • paprika
  • tomat
  • agurk
  • rømme eller creme fraiche

Slik gjør du

  1. Legg fiskekakene i airfryeren sammen med pitabrød om du har frosne brød. Du kan legge brødene oppå fiskekaken. Dersom du har tinte brød, kan du legge brødene inni når det gjenstår 3 minutter. Ingen olje er nødvendig.
  2. Stek fiskekakene på 180℃ i ca. 4-5 minutter.
  3. Kutt salat og grønnsaker opp i strimler.
  4. Del pitabrødene i to på tvers og åpne opp brødene. Smør gjerne litt rømme på innsiden og fyll på med salat, grønnsaker og fiskekaker.

Tips : Dersom du sender dette med i matpakken til barna. legg det delte pitabrødet i aluminiumsfolie og det andre i matboksen slik at de selv kan fylle i brødet og du unngår at brødet blir bløtt og soggy.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »
Nyhet! Kickstart med Airfryer ute nå! Kjøp nå!