Høstmat | 10 smakfulle middagsoppskrifter | matpaaminutter

Biff Stroganoff

10 enkle og gode gryter og klassikere som hører høsten til!

Selv om vi ikke har fått kaldere dager, så kjenner man at høsten er like om hjørnet!

Jeg elsker høsten, så lenge den ikke blir for kald, eller for regnfull. Det er så fine farger og ekstra frisk luft når en er ute på tur. Maten smaker bare så mye bedre når det er kaldere ute.

SÅ derfor ønsker jeg å dele noen deilige middagsretter med dere i dag, som jeg anbefaler deg å prøve ut denne høsten her. Her er det alt fra både enkel tradisjonsmat til kraftige og smaksrike kjøttgryter som er skapt for å nytes en mørk og kald høstkveld!

Håper noen vil friste❤❤

1.Biff stroganoff

Klassikeren som enda serveres over hele verden og det er forståelig. For ikke bare smaker det utrolig godt. Det er også en enkel gryte som en enkelt kan lage til mange. Mange har i åresvis brukt denne som mat til runde dager, foreninger, klubb og avslutninger.

Biff stroganoff, perfekt på kalde høstdager

2. Lammegryte med hjemmelaget potetstappe

Lam, hjort og reinsdyr er mine topp 3 kjøttvarianter og da spesielt godt på høsten. Syns alt smaker bedre når det er kaldere. Hva med deg? Uansett. Denne lammegryten her syns jeg er helt magisk. Den smaker så utrolig godt og den krever heller ikke timesvis med jobb på kjøkkenet.

Lammegryte med hjemmelaget potetstappe

3. Bacalao

Sååå godt og det lager nesten seg selv. Etter at min bror la sin elsk på denne og fikk god innføring i hvordan han kunne lage dette selv. Har det også blitt en favoritt han lager til sine venner når de samles. Og som alltid, sammen med en god hjemmelaga focaccia.

Bacalao oppskrift

4. Farmors Plukkfisk

En skikkelig god klassiker som jeg er oppvokst med å spise på lørdager til lunsj. Du kan også lese om mitt første møte med «plukkfisk» på kokkeskolen. Det var absolutt ikke sånn jeg skulle ha plukkfisken for å si det sånn🤣

Plukkfisk hjemmelaget

5. Betasuppe

Min mamma lagde den beste betasuppen i verden. Men det sier vi vel alle? Men det er noe spesielt med maten en har vokst opp med og fått servert i en årrekke. Smaken, sammen med gode minner❤

Smakfulle middager som passer perfekt på høsten

6. Finnbiff

En av mine desiderte favoritter fra barndommen og som enda lages minst 3-4 ganger i løpet av året.

Finnbiff hjemmelaget viltgryte med reinskav

7. Boeuf Bourguignon

En gryte som jeg meg vann i munnen bare ved tanken på den. Dette er en kraftig, mektig og aldeles nydelig gryte med oksekjøtt, deilige grønnsaker som sammen med en god porsjon potetstappe gjør måltidet helt perfekt.

8. Soppsuppe med kantarell og sjampinjonger

En av høstens » MÅ HA» supper. Plukker du soppen selv, blir dette et billig måltid.

Hjemmelaget soppsuppe med sjampinjong og kantareller

9. Rask Chicken Curry

Dette er en stor favoritt her hjemme, men også en favoritt blant vener og familie som har fått den servert!

Hjemmelaget rask chicken curry ala matpaaminutter

10. Bacon Chese Burgergryte

En skikkelig digg gryte som inneholder det meste du ville fått i en burger. Brødet kan serveres som en baguette på siden.

Dette er en gryte som passer for hele familien. Denne som mange andre gryter smaker like godt, om ikke enda bedre dagen etter. Så du kan lage gjerne lage en raus porsjon. Den kan også fryses ned.

Bacon Cheese Burger gryte

#airfryer #airfryermat #airfryertilbehør #airfryertrude #biff #boller #brød #burger #dessert #fiskemiddag #frokost #gjærbakst #gresskar #grillmat #gryterett #høstmat #italiensk #jul #kosemat #kylling #lam #lunsj #mango #matpakke #panetti #pannekaker #pasta #pastasalat #pizza #salat #scampi #smoothie #snacks #sommermat #spiseligegaver #suppe #søtpotet #taco #tapas #texmex #tilbehør #toast #turmat #vegetar #ørret

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »
Nyhetsbrev: Få nyeste oppskrifter direkte på epost. Trykk her for å melde deg på
Nyhet! DEN STORE AIRFRYERKOKEBOKA 2 er her. Forhåndsbestill her!
+