Crumble med blåbær i airfryer |matpaaminutter

 

Hvem liker vel ikke nystekt Crumble, fylt med de deiligste smaker?

Perfekt dessert, som i tillegg er NESTEN Sukkerfri

Crumble kan varieres i det uendelige og det er det som gjør den like spennende hver gang.

Det er en dessert som ikke tar lang tid å lage og oppskriften er superenkel!

Er du en av de som har AIRFRYER og ikke har testet ut bakst i den, er denne noe du bør lage i løpet av helgen:)

Oppskrift til 2 porsjoner

  • 1 DL FROSNE BLÅBÆR
  • 1 EPLE
  • 2 SS MAGER KESAM PASJONSFUKT /BRINGEBÆR
  • 1 TS KANEL
  • 1 SS SUKRIN GOLD

Crumble

  • 3 ss havregryn
  • 10 ss hakkede mandler
  • 10 hakkede cashewnøtter
  • 2 ss sukringold, eller annen søtning
  • 1 ss fibrafullkornsmel, eller annet grovt mel
  • 2 ss smør, eller kokosolje

Slik gjør du

  1. Ha sukrin og blåbær oppi en ildfast skål. Kutt epler i terninger og ha oppi samme form. Strø over kanel og vend i kesam .
  2. Ha i gryn ( kjør gjerne havregryn i en blender til finere konsistens om du ønsker) og nøtter i stekepanne med litt fett oppi . Rør godt og la det få litt gyllen farge. Ha blandingen over bærene og sett i ovnen på 180 grader i ca 10-15 minutter.
  3. Stek i Airfryer på 180℃ i 8-10 minutter ( Varierer noe fra hvilket merke/modell du har)
  4. Ha en liten skje sukringold over lokket om du ønsker det litt karamellisert. La den stå et par minutter å hvile før servering.

kommentar

server med denne herlige isen her til eller med zero vaniljesaus og bær!

Har du rester av kjeks, kan du knuse de litt å ha i blandingen til lokket.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »
Bestill boka mi DEN STORE AIRFRYERKOKEBOKA til 349,– Fri frakt og 1–4 dagers levering.Trykk her for å bestille!
+