Foccacia i Kyvol premium smart aifryer | matpaaminutter

Jeg har testet ut Kyvol Premium Smart – Airfryer | matpaaminutter

Inneholder reklame med annonselenker Premiumtek

Å lage mat med Kyvol Premium Smart- Airfryer, er lekende lett!

En airfryer som virkelig skiller seg ut i mengden og som virkelig leverer opp til forventningene. Jeg har allerede fått testet den ut en stund og er strålende fornøyd. Jeg gir den terningkast 6

Kyvol Premium Smart- Arifryer

Jeg har gledet meg til å vise dere denne flotte airfryeren. Denne skiller seg ut i mengden av airfryere, da du faktisk kan du følge med på maten imens den steker. Og det gjennom et glassvindu på skuffen. Er ikke det litt gøy?

Det synes i hvertfall min datter, som nå har funnet sin favoritt-airfryer, noe jeg forstår godt.

Du vil finne 2 toppmodell i Premiumtek sitt sortiment. Den vi har, er Premium Smart varianten. Denne har også Wifi slik at du kan koble den opp mot telefonen din. Samt en app med over 100 oppskrifter.

I tillegg har den blitt kåret til «best i test» hos TekTest (2021).

Foccacia laget i Kyvol Airfryer

Oppskriften på verdens beste foccacia brød finner du HER

Kyvol Smart Airfryer med gjennomsiktig vindu

Rabattkode med 20% på hele nettbutikken

Vi har fått en unik rabattkode som kan benyttes i hele nettbutikken til Premium Tek og ut denne måneden kan du gjøre en skikkelig god handel. ved å benytte deg av rabattkoden, vil du få hele 20% avslag på hele sortimentet, rabatten gjelder også allerede nedsatte varer. Det betyr at denne flotte Kyvol Premium- smart Airfryer kan du kjøpe for kun kr 2198kroner, inkludert frakt!

De gir deg i tillegg 100 dagers åpent kjøp!!

BRUK RABATTKODE: MPM20 og få hele 20% rabatt på alle airfryere og tilbehør til airfryer. 
Koden gir deg i tillegg 20% på alle andre varer i nettbutikken til PremiumTek.no
Koden er gyldig til og med 31-januar.2022
Det er gratis levering til nærmeste utsalgssted, med unntak om du ønsker varen levert på døren
Stor tilbehørspakke i 14 deler som passer alle airfryere over 4 liter.

Hvordan få perfekt stekt laks i airfryer

  • 4 laksefileter uten ben, med eller uten skinn
  • Salt og pepper, eller bruk kryddermiksen under.
  • 1/2 sitron
  • Valgfritt tilbehør

Kommentar: Jeg liker best å steke laks med skinn. Da skinnet blir skikkelig sprøtt og godt i airfryer. I tillegg er dette med å holde fiskekjøttet samme og vil gi ekstra saftig kjøtt

Fiskekrydder

  • 4 ss sitronpepper
  • 2 ts salt ( jeg brukte sort havsalt )
  • 2 ts salvie
  • 3 ts fennikelkorn
  • 2 ts oregano
  • 1 ts rosmarin
  • 1/2 ts pepper

Slik gjør du

  1. Forvarm din airfryer på 180℃. Krydre filetene ( sitron skviser du over når de er ferdig stekt)
  2. Legg fiskefiletene i kurven med skinnsiden ned. Stek på videre på 180℃ i 8 minutter. La de hvile i 2 minutter før du har over presset sitronsaft. Server gjerne sammen med noe godt tilbehør.

Kommentar: Her kreves det 0 fett, ingenting vil henge fast i bunnen.

Laks stekt i Kyvol Premium Smart-Airfryer

Min vurdering så langt av Kyvol Premium Smart-Aifryer

Maskinen steker veldig godt og ikke minst jevnt.

Den har 12 ferdig innstilte program, hvorav de vi har prøvd har fungert utmerket. Maten vi har laget hittil, har blitt perfekt med hensyn til bruke programmene.

Den lager lite lyd, ser veldig fin ut og har stor kapasitet. Her får du plass til minst 5 kyllingfileter om gangen, Kapasitet på 2.3kg/5,7l.

Den er ekstremt lett å rengjøre og de løse delene kan vaskes i oppvaskmaskin, men det kommer nok ikke jeg til å benytte meg av. Med keramisk skuff, er rengjøringen lettere enn noensinne.

Her får du mye for pengene og med en helt rå «fornøydkunde» garanti, så hadde jeg ikke tenkt meg om 2 ganger, dersom jeg i dag skulle investere i en airfryer.

Tilbehørsettet vil jeg også gjerne anbefale. Det kommer du garantert til å bruke flittig.

Her er det blant annet muffinsformer, grillspyd, bake ark med huller i, rist, klype, pensel, bakeform, pizzaform m.m.

Stikkord: , ,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »