Jeg skal gi ut kokebok denne høsten!

Endelig kan jeg fortelle dere om hva jeg har viet all min tid til det siste året!

Det har seg nemlig slik at jeg har i snart ett år holdt på lage min aller første kokebok. Helt sykt å tenke på! Å slippe den katten ut av sekken føles utrolig godt kjenner jeg, selv må klype meg i armen både en og to ganger for å minne meg selv på at jeg snart er bokforfatter! 😃

En drøm har gått i oppfyllelse og det takket være Frisk forlag som hadde/har troen på meg og som ikke minst har støttet meg gjennom hele prosessen, som for all del enda pågår i skrivende stund. Men det nærmer seg og jeg gleder meg helt sykt til å se det ferdige resultatet!!

Jeg velger å dele dette i dag, selv om mange er på ferie, så setter pris på hvis du deler nyheten videre med venner og familie😍

Opp og nedturer

Lite ante jeg hvor tøft det til tider skulle bli. Blod, svette og tårer. Våken netter har det vært mange av. Frustrasjon og redsel for at ingen kommer til å kjøpe boka. Typisk «ny-forfatter» tanker sier mine kollegaer i bransjen😃

Men det har også vært gledestårer underveis. Har fått kjenne på en utrolig mestringsfølelse underveis. Læringskurven har vært bratt og jeg sitter igjen med utrolig mye mer kunnskap og erfaring enn det jeg hadde før dette bokprosjektet.

Ikke bare har jeg skrevet manuset, jeg har i tillegg tatt alle bildene selv. Og det har ikke bare vært enkelt, det kan jeg love deg😃

Det har også vært frustrerende å ikke kunne dele mer oppskrifter og vie nok tid til både blogg, Instagram og Facebook. Men jeg håper dere nå forstår hvorfor det til tider har vært nokså stille på denne kanten.

Dere skal få høre mye mer om prosessen på et senere tidspunkt.

Forfatterdrømmen går snart i oppfyllelse

Jeg har allerede fått lanseringsdato og dato for når forhåndssalget braker løst, men enn så lenge må du vente på datoen.(e)

Det jeg kan si er at det skjer i september en gang 😁 Og dere skal tidsnok få beskjed når dagen nærmer seg!

I disse dager jobber en fantastisk flink dame med å designe boka. Utrolig spennende. Det er straks tid for at portrett og stemningsbilder skal tas. Det begynner å gå opp for meg at jeg faktisk skal utgi min aller første bok. For det føles veldig fjernt og uvirkelig underveis.

I det jeg fikk se første utkast, hvor jeg faktisk kunne se tekst ved siden av bilde og se at boka begynner å ta form. Da begynte jeg å kjenne på spenningen, men også presentasjonsangst. Når du har jobbet så intenst med noe over lang tid og får se hva det faktisk blir til, føles det godt.

Jeg var ferdig med fotograferingen av mat rundt påsketider, så det å nå kunne se bildene igjen på skjermen ferdig redigert, føltes surrealistisk. Forlaget har ordnet et skikkelig dyktig matfotograf som skal redigerer alle bildene mine. Det er et eget fag, som jeg virkelig skulle ønske å lære mer om. Jeg var heldig som fikk dagsbesøk av denne flinke fotograf/ billedkunstneren Jon Marius Nilsson fra Oslo. Han lærte meg utrolig mye på de få timene han var her. Stor stas og få gode tips og triks fra en så dyktig fotograf. Han vært min «foto-mentor» gjennom det hele. Fy søren så glad for at jeg har hatt hantilgjengelig.

Den siste uken har vært hektisk. Jon Marius har redigert ferdig bildene og sortert ut bilder ( har sikkert sendt han flere tusen🤣) og vi ble begge enig om å fornye noen av dem. Så det ble ny fotorunde på 10 av oppskriftene. Ble ferdig med de siste i går. PUH!! Håper min gode redaktør Nicolay også blir fornøyd med de siste oppgraderingene🙌

Hvilken kokebok har jeg skrevet

Spørsmålet dere kanskje lurer mest på til nå, men som mange kanskje alt har klart å gjette seg frem til??

Jeg har laget en AIRFRYER KOKEBOK! En kokebok med over 100 oppskrifter som passer til alle airfryere, men som passer aller best for de som er fra 3,5l og større.

Oppskriftene er enkle og godt forklarte og du vil nok få noen overraskelser over hva du kan trylle frem med din airfryer. Jeg gir deg også de beste triksene og tipsene for vellykket matlaging med airfryer.

Gleder meg masse til å dele mer om innholdet, bok coveret og ikke minst komme med dato for når dere faktisk kan forhåndsbestille boka.

 • Hva håper du å se i boka?
 • Er dette en bok for deg?

Tusen takk❤

Denne boken her hadde aldri blitt til dere. Du som leser bloggen min, eller følger meg på Instagram/Facebook!

Setter stor pris på at hver og en av dere. Det er dere som inspirerer og motiverer meg!

Jeg gleder meg til å dele masse mer om boken etter hvert og så håper jeg at også du gleder deg til å se boka mi❤

10 thoughts on “Jeg skal gi ut kokebok denne høsten!

 1. Glede meg såå – kyllingretter av kyllingbryst – min sønn er stor forbruker på airfryer – og spiser kyllingbryst 5 dager i uken – tenkt dette kunne vært en flott gave til han !!

  1. Så gøy Hege😍 Det er et helt kapottel med oppskrifter bare på kylling. Så bare å glede seg. Håper han vil like den godt! Gleder meg til å høre hva dere syns. Skal holde dere oppdatert når lanseringen nærmer seg:-)

 2. Den tror jeg mange har ventet på. Å få en kokebok for Aifryer på norsk blir gull

  1. Det tror jeg også Rune. Jeg har skjønt at etterspørseln på en slik bok har vært stor. Og det er forståelig. Jeg håper jeg har laget oppskrifter som faller i god smak, samtidig inspirere til mer matlaging med airfyer. Jeg deler også mine beste triks og tips som jeg tror flere vil sette pris på. Dette blir så gøy😍

 3. Kommer definitivt til å kjøpe den.Gleder meg.Jeg håper å se forskjellige kjøttretter stekt uten å bli tørt.

  1. Så utrolig gøy at du vil kjøpe den Mette❤❤ Det er et eget kapittel for kjøtt i flere varianter, så jeg er ganske sikker på at du blir en mester i å steke kjøtt i airfryer snart😍❤

 4. 🤩 da blir det ikke bare chips og pølser i airfryer’n 😂
  Gleder meg til boka kommer 🤜🏻🤛🏻
  Ønske meg til bursdagen 🎁
  Kanskje det er med oppskrifter på pai, baking og dessert 🫣
  Ønsker lykke til med boka og en riktig solrik sommer ☀️🍓🌸🍾💃🕺

  1. Så gøy å høre Berit🙏🥰 Det blir et godt utvalg av baking og desserter og du skal ikke se bort i fra at du finner pai der også🥰🙏👩‍🍳 Ønsker deg rn fortsatt gin sommer også1🥰🥂🌸🌞

 5. Fantastisk!🤩🤩 gratulerer så mye! gleder meg og kommer garantert til å måtte kjøpe boken din! Du deler så utrolig flotte oppskrifter på instagram og bloggen din 🥰 lykke til med boklansering!

  1. Hjertelig takk Michelle❤️ Så gøy at du vil kjøpe den🙏😍 Ååååå så koselig at du liker oppskriftene mine, det varmer mitt kokkehjerte. Du er så flink å lage mat og syns det er utrolig kjekt å følge deg 😍 Gleder meg til å høre hva du syns om boka etter hvert 😍

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »
Nyhetsbrev: Få nyeste oppskrifter direkte på epost. Trykk her for å melde deg på
Nyhet! DEN STORE AIRFRYERKOKEBOKA 2 er her. Forhåndsbestill her!
+