Kjøleskapsgrøt med kokomelk og vanilje | matpaaminutter

 

Kjøleskapsgrøt lager du enkelt på 2 minutter og setter kjølig et par timer før den kan nytes!

Kan spises til hvilket som helst måltid, til og med som dessert. Den er enkel å pakke med i vesken så lenge du har den i en tett beholder.

Du kan spise den som den er, men jeg liker godt å ha i/på både bær og nøtter.

HAr du god tid og eller vil gjøre den ekstra god, kan du lage en deilig Nice Cream som du kan legge på toppen av grøten.

Hvordan lage en Nice Cream, se nederst i innlegget.

For oppskrift på kjøleskapsgrøt med sjokolade, se HER

Oppskrift 1 porsjon grøt

  • 1 dl havregryn
  • 2 ss Chiafrø
  • 2 dl kokosmelk, lett
  • 1 liten klype salt
  • 1 liten ss Casein vanilje, kan sløyfes
  • 1 ts vanilje pulver

Slik gjør du

  1. Ha alt det tørre i en skål/glass/kopp og hell over kokos melken .
  2. Rør litt oppi og sett i kjøleskapet over natten.

Nice Cream / Topping

Frosne bananer sammen med valgfrie bær/frukt i blender, blir det vi kaller for Nice Cream.

Litt luftig tykk blanding som blir som en iskrem. (blir flyende etter hvert som den blir stående så klart)

Når jeg lager Nice Cream oppå grøt , bruker jeg å lage den uten noe søtstoff.

Ta en banan og dine favoritt bær/frukter og kjør til pure i en blender.

HUSK som alltid, å ha litt vann i bunnen av en blender før du har i frossen frukt/bær

Ha blandingen oppå grøten og ha gjerne litt bær på også eller nøtter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »