Kylling påleggsalat med karri | matpaaminutter

Kylling påleggsalat med karri | matpaaminutter

kyllingssalat i karri (påleggsalat) | oppskrift matpaaminutter

Hjemmelaget smaker alltid best- både når det kommer til smak og næringsinnhold.

I dagens oppskrift viser jeg deg hvor lekende enkelt du kan lage en hjemmelaget påleggsalat med kylling og karri på 1-2-3.

Salaten kan du nyte både på brødskiven, knekkebrød, i wraps, men også som en salat slik den er. Perfekt å ha på koldtbordet, så vel som en spiselig gave å gi bort. Denne salaten vil trolig passe hele familien. Min datter på 11 sa til meg » Mamma, ikke pakk denne salaten inni en wraps, da kommer jeg bare til å skrape den ut og spiser den uten å spise lefsen! Denne er altfor god»

Sist uke delte jeg oppskrift på hjemmelaget røbetesalat og en crabsticksalat som begge raskt ble populære blant dere! Så jeg fortsetter litt til med pålegg salater frem mot jul.

Det har komt inn tips og ønsker fra dere, så håper forhåpentligvis å få innfridd flest mulig av dem.❤️

Påleggsalater for ALLE

Det begynner å bli noen salater, men enda flere skal det bli i tiden fremover.

En hjemmelaga påleggsalat vil i snitt være holdbar i 4-5 dager i kjøleskapet. Men det er sansene dine som avgjør. Denne deilige varianten med kylling og karri har jeg også laget en versjon av tidligere, da med mango chutney i. Senere denne uken vil det også komme en texmex pålegg salat som jeg tror du vil like.

Lister opp og lenker til de andre jeg har delt tidligere HER:

Lykke til og jeg setter stor pris på om du forteller meg hva du synes, klem fra Trude❤️

Dette trenger du til et stort glass

  • 200 g ferdigstekt kyllingfilet ( jeg brukte en pakke fra spiseklar)
  • 1 liten boks maiskorn
  • 3 vårløk
  • 1 rødløk
  • 1 grønn paprika
  • 3 cm rød chili

Dressing

  • 3 dl lett creme fraiche
  • 1 pose lett majones
  • 2 ss karri eller (evt. ras el hanout )
  • 2 ts sukrin gold, eller annen søtning
  • 1/3 ts chilimiks ( hekta på chili explotion som selges i alle daglivarebutikker)
  • 1 ts salt
  • 1 spiseskje hvitløkspulver ( brukte granulert hvitløk)
  • 1 ss soyasaus
  • saften av en halv lime

Slik gjør du

  1. Finhakk løk, vårløk, paprika, chili og ha det i en stor skål sammen med maiskorn. Riv, del kyllingen opp i terninger og vend inn i grønnsakene.
  2. Lag karri dressingen. Bland sammen alle ingrediensene, bruk gjerne en listen visp. Smak til.
  3. Ha dressingen over i salaten og bland alt sammen. Velbekomme

Her er det rom for å bare spicye den mer opp med chili, eller lage en enda mildere variant ved å droppe chili. Grønnsakene kan også erstattes av andre. For en vegetar versjon, kan du erstatte kylling med for eksempel, kikerter eller bønner.

#airfryer #airfryermat #airfryertrude #biff #boller #brød #burger #dessert #dressing #fiskemiddag #frokost #gjærbakst #gresskar #grillmat #gryterett #høstmat #jul #kylling #laks #lam #lunsj #matpakke #panetti #pannekaker #pasta #pastasalat #pizza #påleggsalat #salat #scampi #sjømat #smoothie #snacks #sommermat #spiseligegaver #suppe #søtpotet #taco #tapas #texmex #tilbehør #toast #turmat #vegetar #ørret

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »
Nyhet! Kickstart med Airfryer ute nå! Kjøp nå!