Kyllingvinger laget i airfryer oppskrift

Kyllingvinger i arifryer oppskrift | matpaaminutter

Kyllingvinger laget i airfryer oppskrift

Farlig gode kyllingvinger som passer perfekt å lage i airfryer! Disse må du prøve, du vil ikke bli skuffet

Kylling er og blir fantastisk når det tilberedes i airfryer. Kyllingvinger er intet unntak. Disse vingene finner du i den nyeste kokeboken min, ettersom mine Instagram følgere stemte den frem. «Kan aldri få nok av oppskrifter på kylling, ta dem med»!

Jeg var usikker fordi jeg har 2 oppskrifter på kyllingvinger i den første boken min og ville nødig gå i fella med å ha samme type oppskrifter i den nye boka. Det er ofte tilbud på frosne kyllingvinger. Da gjerne i kartonger på 5 kg. Det jeg gjør da er at jeg tar opp hele, marinerer noe, krydrer noen og stker dem nesten ferdig. For så fryse dem. Deler opp i porsjoner og merker posen. Da går det fortere og er enklere å tilberede.

Få servert egen mat laget av andre

Sist helg var vi i dobbelt bursdag hvor disse kyllingvingene ble servert. Litt rart, men også stas og få servert sin egen mat laget av andre 😍Uansett alle var fornøyde og ved siden av kyllingvingene hadde vi salt potetgull, gulrotstaver, agurkstaver, selleristaver, rømmedressing og guacamole. Skikkelig snadder.

Håper du får lyst til å teste vingene ut også. Nederst i dette innlegget vil du også finne link til andre kylling oppskrifter laget i airfryer, samt egne krydder blandinger.

God helg❤️

Kyllingvinger laget i airfryer

Til 2 personer trenger du

Tid: Ca. 30 minutter

  • 600 g rå kyllingvinger
  • 2-3 ss olivenolje
  • 2 ss kyllingkrydder

Kyllingkrydder

  • 2 ss løkpulver
  • 2 ss paprikapulver
  • 1 ss salt
  • 1 ss pepper
  • 2 ss hvitløkspulver
  • 2 ts bakepulver
  • 1 ts chilipulver

Hvitløksmør

  • 50 g smør
  • 2 ss hakket persille
  • 6 fedd hvitløk
  • 3 ss revet parmesan

Forslag til tilbehør

  • Stekte poter
  • potetgull
  • gulrotstenger
  • selleristenger
  • salat

Ønsker du å se en liten videosnutt av kyllingvingene, ta en titt HER

Slik gjør du

  1. Tørk kyllingvingene godt med kjøkkenpapir, og ha på olivenolje og krydder.
  2. Stek vingene på 195℃ i 18 minutter, eller til de har fått en fin og gyllen farge. Rist/snu vingene minst 2 ganger underveis for best resultat. ( vær obs på at om du steker enda større porsjon, må du øke tiden og riste et par ganger ekstra)
  3. La kyllingen hvile et par minutter. Imens smeltes smøret i mikro, panne, eller airfryer. Finhakk persille og hvitløk og vend det inn i det smeltede smøret.
  4. Hell smøret over de ferdigstekte vingene og bland forsiktig sammen. Ha over revet parmesan til slutt.

Kommentar: Kylling krydderet i denne oppskriften passer perfekt å bruke til annen kylling også, som helstekt kylling, lår og filet. Oppbevar det i et tett glass så holder det seg lenge.

Er du interessert i å tømme krydder skuffene for krydder du bruker sjeldent og forvandle dem til krydder du kan bruke daglig, ta en titt HER

Tagg meg gjerne #airfryertrude #matpaaminutter

Hjemmelagde krydderblandinger | matpaaminutter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »
Nyhetsbrev: Få nyeste oppskrifter direkte på epost. Trykk her for å melde deg på
Nyhet! DEN STORE AIRFRYERKOKEBOKA 2 er her. Forhåndsbestill her!
+