lompepai med kyllingbacon i airfryer

Lompepai med kyllingbacon og pølser

Inneholder sponsede produkter fra Tulip!

Lompepai med kyllingbacon som er klar på under 30 minutter!

Inspirasjon til enkel, sunn og god hverdagsmat finner du her.

Prøv den herlige paien du også!

Ikke bare smaker den nydelig godt som nystekt, men den er også veldig god kald/lun. Så denne paien kan fint å pakkes med i lunsjboksen på jobb, eller som turmat. Hva med å lage den som en deilig søndags frokost i stedet, nam nam

Paien metter godt, men serverer du den til lunsj eller middag, kan du fint servere den sammen med en deilig salat til.

Trenger du tips til gode salater, ta en titt her

Nå er Wix-siden tatt ned og vi har flyttet over hit. Det er enda en del ting som ikke er helt ferdig her, men jeg kan love deg at det jobbes på.

Jeg ønsker å ha siden her åpen, selv om det pågår redigering og justeringer, fremfor at den ble midlertidig stengt.

Håper du er tålmodig og titter innom likevel. Vi gleder oss

Så da håper jeg at du finner frem, selv om det til tider kan være forvirrende. Er helt nytt for meg også, så håper du er tålmodig med meg.

Det vil bli sikkert bli frustrasjon innimellom fra alle kanter, men håper likevel at bloggen her kan fortsette å inspirere til sunn, fargerik hverdagsmat til deg og dine.

PS: Ellers så lovet et helt nytt innlegg i dag til mine Instagram følgere, men dette må jeg dessverre sette på hold. Men fredag, da skal jeg endelig dele «verdens beste» potet-rett med dere, så bare å glede seg!!

Klem fra Trude og Angelica❤

Airfryet lompepai

Tilbake til paien.

Har du rester av pålegg, oster, grønnsaker o.l. i kjøleskapet ditt, er pai en gylden mulighet for deg å bruke de i, bare se her:

  • Bruk tortilla lefser i stedet for lomper
  • Bruk vanlig bacon i stedet for kyllingbacon
  • Bruk dine favoritt oster, eller de du har rester av
  • Bruk de grønnsakene du ønsker ( rotgrønnsaker bør være ferdig kokte når de går i paien)
  • Creme fraiche kan erstatte med rømme, cottage cheese eller gresk yoghurt m.m

Vi valgte å steke paien i vår airfryer. Det gikk lynkjapt som vanlig. Men som jeg alltid sier, alt om kan stekes i airfryer går også i stekeovnen.

Siden vi kun er 2 i husstanden her så brukes våre airfryer svært flittig og det med god grunn.

Håper du får lyst til å lage denne.

Vi setter i tillegg stor pris på både ris& ros, så ikke nøl med å ta kontakt!

Har du tid og lyst, gi oss gjerne tilbakemelding på hva du synes om den. lompepaien❤

Dette trenger du:

  • 5 lomper
  • 2 kylling &kalkunpølser
  • 90 g kyllingbacon, ternet. En nyhet Tulip nylig har lansert. Anbefaler deg å teste dette baconet ut.
  • 2 ss revet cheddar ost
  • 3 ss revet mozzarella
  • 30 g skåret castello hvit med chili ost
  • 10-12 spinatblader
  • 2 snacks paprika
  • 6 cherry tomater
  • Hakket persille til pynt
  • 3 egg
  • 3 ss creme fraiche lett
  • 1 ts salt
  • 1 ts sort pepper
  • 1 knivspiss chiliflak, eller 2

Slik gjør du

  1. Spray eller smør den ildfaste formen/paiformen
  2. Fres bacon og pølser i panne eller ha i airfryer, 200° i 5min (i mens du klargjør resten)
  3. Legg lomper i formen. De skal dekke hele bunnen og kantene. Ha i halvparten av den revne osten over lompe bunnen. Fordel grønnsakene og ha så over pølser og bacon (spare noe til toppen)
  4. Ha over resten av osten, men spar på chili osten til sist.
  5. Visp sammen egg og crème fraice og ha i krydder. Hell blandingen over i paien. Strø over siste rest med pølser og bacon. Skjær Castello osten i tynne skiver og fordel på toppen.
  6. Ha formen i airfryer: 170° i 20 min eller i stekeovnen: 160 ° i 30-35 min.

kommentar: La den stå å hvile et par minutter før du begynner å kutte i den. Ha over hakket persille og server.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »