Mangosalsa | matpaaminutter

 

Mangosalsa må jo være noe de aller fleste elsker?

Massevis av god smak. Frisk og god, samtidig som den er passe søt!

Passer godt som tilbehør til årets grillmat, garnityr til Tacos, til reker/Scampi, spekemat og ikke minst til stekt kylling og fisk.

Se bilde av Salma Burger i Polarbrød med mangosalsa.

Hvor spicy du vil lage dem, er opp til deg.

Kjekt om du vil teste den ut!

Tilberedte rester av poteter og Burger i Airfryer. Stekte på 180 grader i ca 7 minutter.

Du må gjerne grille den eller steke i ovn. Uansett blir det et herlig måltid.

Potetene var ferdig kokte, så kuttet de bare opp i tykke skiver og krydret med urtesalt.

Oppskrift

  • 1 stor moden mango
  • 1/4 agurk
  • 1 rødløk
  • 2 vårløk
  • 3-4 blader med peppermynte
  • 1 ss hakket persille
  • 2-3 ss extra virgin olivenolje
  • 1 ss chilliolje, eller den mengde du tåler(foretrekker )
  • 1/2 lime
  • liten klype salt

Slik gjør du

  1. Del grønnsakene opp i terninger. Skvis over lime og tilsett oljene. Har du ikke chilliolje, bruk gjerne en liten centimeter med fersk chilli. Smak til og husk at denne blir enda bedre om den får stå å godgjøre seg litt før servering.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »