Minipaier med Strandaskinke og briie laget i airfryer

Minipaier med spekeskinke og brie laget i airfryer | matpaaminutter

Minipai med spekeskinke og brie laget i airfryer

Reklame for Stranda med annonselenker

Nydelig snacks med kun 4 ingredienser og som du har ferdig på under 20 minutter!

Snacks som passer perfekt å servere som apetittvekker om det er nyttårsaften, bursdagsfeiring, klubbkveld, på tapasbordet, eller bare snacks for dine nærmeste. Mini paiene smaker aller best nystekte, men kan også nytes lun og kald. En ekstra fin bonus at de er lekende lett å lage!

Strandaskinke

Vi laget minipaier med Strandaskinke, eller rettere sagt Stranda skinker. Fordi de har spekeskinke med og uten fettrand, så vi laget med begge variantene.

De av dere som har fulgt meg en stund vet at jeg også bruker Strandaskinke i airfryeren som erstatning for bacon av og til.

Uansett, dette var en av oppskriftene i den digitale julekalenderen AirfryerTrude, som jeg har publisert på Instagram og Facebook i desember. Der vi har laget både video/reel og skrevet selve oppskriften og fremgangsmåten i caption.

For å se hvor lekende enkelt du kan lage disse herlige minipaiene, ta en titt HER

Det har allerede komt masse gode tilbakemeldinger på de, så prøv dem gjerne ut du også.

Minipai med Strandaskinke og brie | airfryer oppskrift

For å lage Minipaiene trenger du

  • 1 paideig
  • 100 g Strandaskinke orignal, eller uten fettrand
  • 100 g brie
  • 1 glass Fiken&honning syltetøu
  • 1 egg til pensling, kan sløyfes.

Slik gjør du

  1. Bruk en kopp eller en ring til å skjære ut små sirkler av paideigen. Legg dem så i muffinsformer og form /strekk dem litt oppover kantene slik at de formes som små kopper. Jeg brukte min egen pairform, AirfryerTrude som har 7 rom, laget i silikon og er nonstick. prikk forsiktig de små koppene med en gaffel i bunnen. Forstek paiene i 5 minutter på 185℃.
  2. ta ut paiene og legg en Strandaskinke i hver koppø Brett den slik at du får plass til hele. Skjær brie opp i passende terninger og legg disse oppå skinken. Avslutt med en teskje syltetøy oppå hver av de.
  3. Stek paiene ferdig på 175℃ i ca. 7 minutter, eller til osten er smeltet. Ha gjerne på frisk hakket estragon eller andre urter om ønskelig ved servering.

Velbekomme

Minipaier med Strandaskinke og briie laget i airfryer

#airfryer #airfryermat #airfryertilbehør #airfryertrude #biff #boller #brød #dessert #dressing #fiskemiddag #frokost #gjærbakst #gresskar #grillmat #gryterett #høstmat #jul #kylling #lam #lunsj #mango #matpakke #panetti #pannekaker #pasta #pastasalat #pizza #salat #sauser #scampi #sjømat #smoothie #snacks #sommermat #spiseligegaver #suppe #søtpotet #taco #tapas #texmex #tilbehør #toast #turmat #vegetar #ørret

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »
Nyhetsbrev: Få nyeste oppskrifter direkte på epost. Trykk her for å melde deg på
Nyhet! DEN STORE AIRFRYERKOKEBOKA 2 er her. Forhåndsbestill her!
+