Nakkekoteletter | airfryer |matpaaminutter

 

En av mine absolutt favoritter i Airfryeren!

Kotelettene får en deilig og nesten sprø utside og likevel supersaftig kjøtt. Helt nydelig. Servert sammen med en deilig tomat og løksalat.

Du kan selvsagt grille kotelettene, steke i panne eller i ovn.

Kjøttet blir veldig saftig, samtidig som du får en sprø stekeskorpe.

Tar heller ikke mange minuttene å tilberede denne retten!

Dette trenger du til 1 person

  • 1 Tortilla lefse
  • 1 Nakkekotelett, krydre med salt og pepper

Tomat & Løksalat

  • 1 Stor tomat, gjerne klasetomat
  • 1/2 Rødløk
  • 2-3 Friske peppermynte blader
  • 1 ss hakket frisk persille
  • 1/2 ss Sumac, krydder du får kjøpt i innvandrer butikk, veldig god smak
  • 1 ss olivenolje
  • granateple, valgfritt
  • basilikumpesto, valgfritt

Slik gjør du

  1. Ha koteletten i Airfryer og stek på 200 grader i Ca. 12-15 min (se an tykkelsen). Trenger ikke tilsette fett.
  2. Du må gjerne ta de på grillen, i stekepanne eller i din Hakk tomater og løk og bland godt. Ha i alt det andre og la det stå å trekke en stund før servering. Server med lefse og ha gjerne litt Pesto og granateple kjerner til.
  3. Bruker å skjære kjøttet opp og pakker i litt lefse og spiser tomat salaten med en spiseskje. Det er vanvittig god smak i denne salaten og vil tro du blir like begeistret:)

Her er samme rett, bare at lefse er byttet ut med salat og feta ost

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »