En av mine absolutt favoritter i Airfryeren!
Kotelettene får en deilig og nesten sprø utside og likevel supersaftig kjøtt. Helt nydelig. Servert sammen med en deilig tomat og løksalat.
Du kan selvsagt grille kotelettene, steke i panne eller i ovn.
Kjøttet blir veldig saftig, samtidig som du får en sprø stekeskorpe.
Tar heller ikke mange minuttene å tilberede denne retten!
Dette trenger du til 1 person
- 1 Tortilla lefse
- 1 Nakkekotelett, krydre med salt og pepper
Tomat & Løksalat
- 1 Stor tomat, gjerne klasetomat
- 1/2 Rødløk
- 2-3 Friske peppermynte blader
- 1 ss hakket frisk persille
- 1/2 ss Sumac, krydder du får kjøpt i innvandrer butikk, veldig god smak
- 1 ss olivenolje
- granateple, valgfritt
- basilikumpesto, valgfritt
Slik gjør du
- Ha koteletten i Airfryer og stek på 200 grader i Ca. 12-15 min (se an tykkelsen). Trenger ikke tilsette fett.
- Du må gjerne ta de på grillen, i stekepanne eller i din Hakk tomater og løk og bland godt. Ha i alt det andre og la det stå å trekke en stund før servering. Server med lefse og ha gjerne litt Pesto og granateple kjerner til.
- Bruker å skjære kjøttet opp og pakker i litt lefse og spiser tomat salaten med en spiseskje. Det er vanvittig god smak i denne salaten og vil tro du blir like begeistret:)

Her er samme rett, bare at lefse er byttet ut med salat og feta ost