Klassisk omelett med ost og skinke

Omelett med ost og skinke | matpaaminutter

Klassisk omelett med ost og skinke

Inneholder annonselenker i samarbeid med Satake

Snart er det Jul, igjen🎄

Tenk at det alt er 3. Søndag i advent. Og kun 12 dager igjen til Julaften! Tipper det er mange som gleder seg.

Hvem er ikke klar for lange og late dager, hvor vi faktisk har tid til å nyte måltidene sammen.

Og ikke minst har vi bedre tid til å lage selve maten. Gjøre det lille ekstra og vi dekker gjerne på til flere enn vanlig.

Da passer det utmerket å lage omelett. Hva med en klassisk omelett med ost og skinke?

Omelett for både store og små

Jeg har en god stund fått testet ut stekepanne serien fra Satake.

I denne serien finnes det 2 stekepanner, en på 28cm og en på 20cm. I tillegg en traktørpanne på 30 cm.

Den minste panna, har nå blitt Angelica sin. Hun har allerede brukt den til omelett, eggerøre, stekt egg, pannekaker og bacon.

Stor stas å ha sine egne kjøkken-ting.

Serien har nylig blitt lansert hos Jernia. I disse dager finner du Satake serien til reduserte priser.

Har du en mor, far, besteforeldre, søsken eller lignende som du synes det er vanskelig å kjøpe gaver til, ta en titt på HER.

Alle trenger minst 1 supergod stekepanne i kjøkkenet.

Jeg/vi har rukket å bli svært fornøyd med stekepannene

I denne lett støpejern serien har alle panner et unikt non-stick belegg, Honeycomb.

Anbefaler deg å bruke svært lite, eller ingen fett i pannene. Selvfølgelig bør og kan du anvende fett i mat for smakens skyld.

Men i disse kan du steke hva som helst uten å tilsette fett, uten at maten blir hengende igjen.

I tillegg tåler de alle redskaper, til og med metall.

Pannene tåler oppvask, men mitt råd er å alltid vaske stekepanner for hånd. La de kjøle seg ned før du skyller dem i varmt vann.

Satake stekepanner
Satake stekepanner

Oppskrift 1 omelett (28cm)

  • 3 egg
  • 1 liten klatt smør
  • 3 ss lett matfløte
  • 50 g grovhakket kokt skinke
  • 4-5 cherrytomater
  • 30 g fersk mozzarella
  • 1 ss finhakket persille
  • salt og pepper
Klassisk omelett med ost og skinke

Slik gjør du

  1. Finn frem en skål. Klegg eggene og visp de lett sammen i lag med fløte.
  2. Kutt tomatene opp i skiver, eller del dem i 2. Finhakk persille og del osten i tynne skiver med en kniv eller riv den med hendene.
  3. Sett stekepannen på litt over medium varme, med en liten klatt smør. Hell i de sammenvispede eggene. Strø over tomater og skinke. Ikke ha på ost og persille før den begynner å bli noe fast. La Omeletten stå på medium til medium pluss til den er helt ferdig ( til omeletten er fast og fin) Du kan legge på lokk for noe raskere tid om ønskelig. Ha på kvernet pepper og salt.

Kommentar:

Omeletten kan du nyte varm, lun, eller kald. Serveres gjerne sammen med nystekte rundstykker,

Omelett med ost og skinke | matpaaminutter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »
Bestill boka mi DEN STORE AIRFRYERKOKEBOKA til 349,– Fri frakt og 1–4 dagers levering.Trykk her for å bestille!
+