Tagliatelle med kjøttboller | matpaaminutter

 

Pasta med kjøttboller blir alltid en SUKSESS!

Her snakker vi rask middag, perfekt på travle dager.

Dette er noe min datter svært ofte ønsker seg. Har hun med seg noen hjem, er vi også sikre på at de liker middagen også- Denne gangen laget vi en veldig barnevennlig utgave.

Dagens kjøttboller er halvfabrikat fra Prior og laget på 75% kylling. Faktisk ganske god på smak.

Er ikke så ofte vi kjøper «ferdig mat», men en gang i blant. Har ikke skrevet antall gram /vekt /mål til denne retten, men en liste over hva du trenger.

Bortsett fra Pesto da, den ligger det oppskrift på like under bilde. Den er brukt som saus og krydder.

Dette trenger du

  • Tagliatelle, fullkorn
  • Tomat pesto, se oppskrift under
  • Kylling kjøttboller 75% fra Prior
  • Revet parmesan

Slik gjør du

Stek kjøttboller i panne med litt olje eller i Airfryer (ca 5-8 minutter på 200 grader) Shake litt underveis.

Kok pasta som anvist på pakken.

Vend kjøttbollene inn i pasta og tilsett ønsket mengde pesto.

Riv Parmesan og strø over ved servering

Ps: vi trengte ikke krydre med noe ekstra her, men du må gjerne piffe den mer opp

Tomat pesto oppskrift ca. 0,3 l

  • 1pk soltørkede tomater (100g) bløtlegg i varmt vann mens du gjør klart alt det andre
  • 1 Pose pinjekjerner (30g)
  • 1 kinesisk hvitløk /1-2 fedd
  • 1 ss presset sitron saft
  • 1 dl revet parmesan
  • 2 dl raps og olivenolje ( ha mer om du ønsker tynnere konsistens )
  • salt og pepper

Slik gjør du

Rist pinje kjernene i en tørr stekepanne i ca 1 minutt.

Ha alt oppi en blender og kjør til den blir glatt og fin. Juster med olje til riktig konsistens og smak til med salt og pepper.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »
Bestill boka mi DEN STORE AIRFRYERKOKEBOKA til 349,– Fri frakt og 1–4 dagers levering.Trykk her for å bestille!
+